Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 107
Jak cs darmowy to już sobie wyobrażam wzrost skillowych graczy walących przez 3 ściany.
#csgo
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Syn_Diabla: klikam "check loaded matches for bans" i nic się nie dzieje. Bez dodania API sprawdziło pierwsze kilka meczy, a po dodaniu żadnego komunikatu, że coś robi. Tak ma być?
  • Odpowiedz
@Syn_Diabla: dobilem do globala i z pełna świadomością mogę powiedzieć ze w każdej grze jest około 20% cheaterow , praktycznie na 10 graczy z 2 będzie odpalonych. System anticheat nie działa, jedynie overwatch wyłapuje graczy. Na wyższym poziomie jedynie płatny faceit ma sens, tylko ze tam słabi gracze się zniechęcają od początku bo poziom jest kosmiczny w porównaniu do zwykłego turniejowego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@hauz: ale ja mówię o wbijaniu elo przez haxy, którzy kręcą się jak kołowrotek. Nie wiem mam ci passy podać żebyś sprawdził jak funkcjonuje świat.
  • Odpowiedz
jedynie overwatch wyłapuje graczy

@thestructor: Ta, szczególnie, że dostęp do niego jest do MG1. (°°
Ja oglądając z nudów trochę streamów nauczyłem się paru tricków i skanów, które potem wykorzystywałem i taki typ widząc moje demo na 100% kliknie, że cheater i go next demo.
Już nie zważając na to, porównaj grę typa z MG1 czy typa z SMFC+, z
  • Odpowiedz
@Maydan: tu nie chodzi o skany, to już każdy robi, widać patrzenie przez ściany i aima na demach. Volvo banuje tylko tych co są ewidentnie odpaleni jak np. 3 głowy pod rząd przez smoką itd lub 100% hs. Skany itd nie łapią bana
  • Odpowiedz