Aktywne Wpisy

tomwick55 +6
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Murki, mój problem jest kretynsko gowniarski, ale meczy mnie to i potrzebuje głosu rozsądku. Jestem z moim chłopakiem pol roku i do tej pory nie mieliśmy ze sobą problemów jeśli chodzi o zazdrość, oboje sobie ufamy i nie dawaliśmy sobie powodów do tego. W przyszłym roku ma studniówkę, a teraz zaczęły się próby do poloneza. Odmówiłam mu, bo to po prostu nie dla mnie, nawet na swojej nie tańczyłam. On wybrał za partnerkę dziewczynę, z która wcześniej coś ich łączyło. Prosiłam go żeby wybrał kogokolwiek innego, ale on upiera się, ze nie ma nikogo i ze to tylko kolezanka. Już gdzieś mam tego poloneza, ale boli mnie, jak bardzo ją broni, nie obchodzi go, co ja czuje. Skoro to tylko kolezanka to czemu on jest w stanie ryzykowac cały nasz związek dla niej? Godzić się na ten uklad czy dać sobie spokój z nim? Nie zniosę tego, ze on dalej będzie utrzymywał z nia kontakt, zawsze będę miała schizy, że jednak mu na niej dalej zależy i nie potrafie tego zmienić
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: nie gódź sie i usiądź na mojej kutandze
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Jezu to idź z nim i nie będzie problemu, pewnie ją wybrał żebyś sama ruszyła dupę
Jesteś dobrze p----------a.
Dziękuję, dobranoc.
Komentarz usunięty przez moderatora