Wpis z mikrobloga

Zasubowaliście juz #pewdiepie https://www.youtube.com/user/PewDiePie ? Hinduski kanał rozrywkowy wkrótce przebije go liczbą subskrybentów, ale możemy pomóc Felixowi być numerem 1 do końca grudnia, kiedy to osiągnie kolejny kamień milowy, a konkretnie 6 rocznicę bycia niepokonanym youtuberem. Zachęcam do subowania, namawiania znajomych, rodziny, przyjaciół, #rozowepaski #niebieskiepaski @m__b ciebie też namawiam. Niedługo inny znany youtuberem MrBeast zamierza ruszyć z kolejną już akcja wspierającą Felixa i ma to być coś dużego. W międzyczasie tseries rośnie w zatrważającym tempie i to tylko kwestia dnia lub dwóch, zanim go przegonią. Wykop również może przyłączyć się do akcji, która połączyła internet ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Polecam również obserwować wątki na ten temat na reddicie.

#tseries #internet #youtube #youtuberzy #socialmedia #swiat #ciekawostki #szwecja #anglia #indie #memy #heheszki #wykopefekt #bitchlasagne #bollywood
szarzujacykarczoch - Zasubowaliście juz #pewdiepie https://www.youtube.com/user/PewDi...

źródło: comment_SoHOq677LLDfjW2SI41xelBiB9YVV1Wk.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szarzujacy_karczoch: niezbyt. Jak ktoś na wykopie robi aferę że np. jakiś sklep leci w c---a, to dzięki aferze prawdopodobnie tam nigdy nic nie kupię, dzięki czemu nie dam się wydymać. A w wypadku tych subow dla gościa którego nie znam co zyskuję?
  • Odpowiedz
@zuken: jeśli go nie znasz, to nie zyskujesz nic. post jest skierowany do osób które kojarzą ten kanał, a w szegolnosci do fanów.

@Leel00: jeśli znasz PewDiePie to pewnie kojarzysz jak doszedł do tego co ma teraz. dzięki swojej ciężkiej pracy i społeczności która ją doceniła, Pewds jest numerem jeden na youtubie od wielu lat. pod płaszczykiem recenzji memów i let's playów kryje się bardzo inteligentny i rozsądny
  • Odpowiedz
@szarzujacy_karczoch: jeśli znalbym go, to co dałoby mi to że jakieś hindusy go nie wyprzedzą? To strata czasu, zamaist realizować siebie i swoje plany to ludzie z neofickim zapałem walczą, krzyczą w imię jakichś gwiazd internetu. Świat zabłądził.
  • Odpowiedz
jeśli znasz PewDiePie

@zuken: Nie zarejestrowałem tej persony, ale z ciekawości oglądnąłem kilka losowych filmideł. Nic szczególnego. Może na standardy "światowe" gość ma coś do powiedzenia, ale dla przeciętnego myślącego człeka to, w najlepszym przypadku, truizmy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@zuken: jesteś już druga osobą tutaj, która pisze o stracie czasu. przypominam że wszyscy tutaj siedzimy na wykopie, gdzie jedna z głównych rzeczy do roboty jest tracenie czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja jako wierny fan Felixa poczułem się w obowiązku spróbować jakoś pomóc. myślę że członkowie każdej społeczności zareagowaliby podobnie i nie ma w tym nic ujmującego, ani to nie wyklucza samorealizacji. trochę przesadziłeś ostatnim
  • Odpowiedz