Aktywne Wpisy

Wrrronika +78
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
p0melo +12
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

Witam Mirki. Może ktoś mi polecić jakiś maksymalnie tani telefon na którym będzie działał internet, oraz aplikacje takie jak spotify?
@michal9519: Dzięki za propozycję, wezmę to pod uwagę.
Wy? Wybacz, ale Ty i Twój zespół downa wydajecie się słabym autorytetem w kwestii polecania czegokolwiek.
No, może po za wyborem dodatkowego chromosomu...
Zwrócenie uwagi:
"Tagujesz nieprawidłowo, powinieneś dodać/usunąć tag ..." "Złe tagi, dodaj/usuń..."
A Ty czepiasz się dla zasady powołując się na mitycznych "nas", bo przecież pisanie za samego siebie jest zbyt odpowiedzialne.
Wcale Cię nie wyzywam, nie wiem kogo masz na myśli pisząc "nas" więc pozostaje mi zgadywać.
Nie rzuciłbym się na Ciebie, jestem pacyfistą.
Absolutnie nie jest to wyzywanie, nie chcę wiedzieć co według Ciebie tym
"Zwracając uwagę" w ten sposób na co liczyłeś? Że ktoś Ci podziękuje i posłucha się Twojej rady (właściwie jakiej? bo do tej pory nie wiem o co Ci
I tak uważam, że zgrywasz internetowego kozaka bez krzty kultury
Właśnie sprawdziłem Twój profil - szkoda z Tobą dalej dyskutować, nolife który od 11 lat wyładowuje frustracje w każdym jednym komentarzu. Ogarnij się chłopie.
Napisałbym na twoim poziomie, ale nie chcę mi się tak zniżać.