Wpis z mikrobloga

@roball: @W4DOW2ZE: Grałem we wszystkie części Fallouta . Jak usłyszałem pierwszy raz o Fallout 76 to pomyślałem że koncepcja jest fajna i będzie można pograć z kolegami w fajnym Universum. Nie kupuje preorderów bo za dużo razy gracze się nacięli na coś co miało być hitem a wyszło kitem .

Niestety tym razem też okazało się że z gry w lubianym świecie zrobili na kolanie składany na szybko
  • Odpowiedz
@Bazooka: @roball: Niestety kolejnym problemem jest używanie silnika creation engine,który ma już 7 lat(skyrim).Nie mówie,że był zły i upgrade go jest zły,lecz powinni się pokusić o nowy silnik przy kolejnych grach takich jak tes6,by gra była zwyczajnie lepsza (niestety chyba powiedzieli,że też bedzie miał ten sam silnik).
  • Odpowiedz
@roball:

to nie kupuj. gracze to chyba jedyne srodowisko, ktore bedzie spedzac godziny na jeczeniu na temat gier, ktore ich nie interesuja.

Czyli bądźmy bezrozumnymi zjadaczami każdego gówna jakie Bethesda wypuszcza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli nie będziemy ich krytykować to będą używać tego silnika na którym działał MORROWIND do końca świata. Jestem zadowolony, że większość teraz przejrzała na oczy i nie będzie się już dawała
  • Odpowiedz