Wpis z mikrobloga

Dobija mię mój masochistyczny stosunek do samego siebie. Przychodzę do psychiatry i mówię że od ostatniej wizyty mój stan się znacząco pogorszył. Niestety przez sytuacje na które nie mam żadnego wpływu i jestem jedynie ich biernym obserwatorem. Tabletki nie działają, generalnie czuję się gorzej jak przed ich przyjmowaniem. I co taki pacjent może usłyszeć od lekarza specjalisty?… „żeby może spotkał się z kimś albo umówił się na randkę”. Po tym odłączyłem się od matrixa i niezbyt wiem co działo się dalej.
Teraz przeczytałem ulotkę nowych tabletek i doszedłem do chyba słusznej tezy, że skoro jedne tabletki nazywają się w aptece ABC a drugie XYZ, ale składnik aktywny jest ten sam to i działanie powinno być takie samo. Więc skoro poprzednie tabletki po 5 tygodniach nie dały żadnych rezultatów, to czego spodziewać się po nowej takiej samej?

#depresja #psychiatria #psychiatra
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Teraz przeczytałem ulotkę nowych tabletek i doszedłem do chyba słusznej tezy, że skoro jedne tabletki nazywają się w aptece ABC a drugie XYZ, ale składnik aktywny jest ten sam to i działanie powinno być takie samo.

@pijany_powietrzem: Eee... chyba czas zmienić psycho...
  • Odpowiedz