Wpis z mikrobloga

@AmonGoeth: "wypady" xDDD ty tam cały czas siedzisz i tylko patrzysz, czy coś "o was" nie ma. Tak jakby tu na wypoku na tagu to jakaś ostoja normalności była, a szambo tu dawno wybiło. 90% postów to jakieś śmieszne baity albo wynurzenia januszyf1.
  • Odpowiedz
@AmonGoeth szybkie wejście na discorda, ctrl+f "amon", cyk screeny i siup na wykop xD Aż do piątku się musiałeś cofać, czyli jakieś 30k wiadomości wstecz, taka to nienawiść na tym disco.
Protip: jak coś mnie denerwuję, to nie wchodzę/ogladam/czytam/słucham - polecam ten styl życia ( )
  • Odpowiedz
szybkie wejście na discorda, ctrl+f "amon", cyk screeny i siup na wykop xD Aż do piątku się musiałeś cofać, czyli jakieś 30k wiadomości wstecz, taka to nienawiść na tym disco.

@jablkabanany: RZETELNE informacje!
  • Odpowiedz
@AmonGoeth: Wybitnym osiągnięciem to jest siedzieć na discordzie i go przeglądać tylko po to, żeby zrobić screeny, którymi można szczuć na wypoku. Ewentualnie jeśli nie siedzisz na discordzie cały czas, to przekopałeś się przez przynajmniej kilkanaście tysięcy wiadomości, żeby te screeny zrobić. Nie wiem co gorsze, ale już raz ci mówiłem, że masz coś z głową, więc powtarzać się nie muszę.
  • Odpowiedz