Aktywne Wpisy

saintie +33
ale mnie faceci irytuja, mowilam chloptasiowi 1000000000 razy zebysmy jechali pociagiem to bedzie i wygodniej i nie bedzie musial prowadzic to wolal autem a jak mu teraz mowie, ze ja ide do tylu i ide spac bo mi sie nie chce gadac, to sie obraza, ze to chamskie bo on bedzie musial prowadzic??? nienawidze facetow i bede to powtarzac CODZIENNIE
De_Fault +279
Pamiętam jak kiedyś przyszła do mnie diva (studentka z erodate) rano pół godziny przed ustalonym czasem i była głodna. Ja nie miałem praktycznie nic do żarcia w lodówce tylko kaszankę xd Podgrzałem tą kaszankę i dałem jej z chlebem w dodatku z wczorajszego dnia. Zjadła, zapiła herbatką i poszliśmy się r----ć. #nostalgia #divyzwykopem

źródło: comment_4bttvhjEMHQAEiBWB7S2GEsxfrk4clr9.jpg
Pobierz@spardo Pies=Kot
Właściciel psa to wygryw, grono znajomych, zawsze chętnie wyjdzie pobiegać ze swoim najlepszym przyjacielem.
A taki właściciel kota? Siedzi cały dzień w swojej śmierdzącej kocim gównem i żwirkiem norze i płacze nad swoim s-----------m. Taki typowy wykopek.
I nawet z tym nie handlujcie. Spotykałem się z paroma kociarami.
Z reguły takie mietki czy inne wieśki to żadni miłośnicy psów. Trzymają je tylko po to by dawały znak jak ktoś ładuje im się na posesję. Tfu im na pysk.
Jeszcze raz:
U S U Ń K O N T O
Raz!