Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +194
#polska #ratownictwo #medycyna #afera #samobojstwo #depresja
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
Patrzcie wykopek ratownik będzie sobie będzie decydował kto zasłużył a kto nie na pomoc. Ha tfu.
źródło: temp_file1417038754501163196
Pobierz
Gmeras +224
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała

źródło: comment_bDchl5ceUXT2MzcOD4oJ0uIrJbszg1vI.jpg
Pobierz"elektryczna cysterna" wygląda tak. Chiny. Zabraknie elektronów, dzwonisz i podjeżdża :P
It holds two battery pack (70kWh X 2). This van is designed for NIO ES8 so it could charge two cars before it need to get topped up. They charge 180RMB in total for each charge. Also the company covers the car parking fee. This service can be done without you being
źródło: comment_qePzshOaBmjhv7rYVKYh1iuZtkumOb5Q.jpg
Pobierz@dziekuje: Wychodzi jakieś 4,4 litra na 100km. Więc z punktu widzenia "ekonomi" wychodzi na plus albo najgorzej na "0".
Po prostu EV są tak efektywne, że nawet ładowane w wyjątkowo beznadziejny sposób dorównają wyżyłowanemu autu