Aktywne Wpisy

taxi_driver92 +64
Ustalam z rana z różową konkretną godzinę wyjazdu, bo wracamy ze świąt do wojewódzkiego autem, ja prowadzę. Różowa 5 min przed ustaloną godziną pisze mi, że ona będzie jeszcze piła kawę i żebym za 20min przyjechał... Doskonale wie, że temat punktualności jest dla mnie ważny, bo nie raz o tym rozmawialiśmy, a i tak odstawia taki numer. Wiem, że dla większości może to się wydawać śmieszne, ale mnie c--j strzela. #zwiazki
blackghost +14
Powiem Wam odkąd mam Alfę Romeo Giulia brutalne wyjaśnienie sebków w BMW stalo się moja codziennością xd
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego
Sytuacja z przed chwili: mocny start od świateł i kolejne BMW serii M zostawione w tyle. To uczucie gdy klient zostaje daleko w lusterku sprawia że następne kilometry jadę i się śmieje sam do siebie. Wąchaj dymek czasem mówię sam do siebie.
Jednak najbardziej lubię sytuację gdy klient dojeżdża do mnie na kolejnych światlach z minq zbitego

źródło: comment_dSO5lQn5cPmNoEocrANrcwoIhJ9lnPvB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Xiaomi sprzedalo w tym roku więcej niż LG, motorola i lenovo razem wzięte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.google.pl/amp/s/businesstech.co.za/news/mobile/262671/top-10-best-selling-smartphone-brands-in-the-world-right-now/amp/
źródło: comment_Gc8D8cShPMMRForPOF3loeAPzfSUgCGo.jpg
Pobierz@exyvL: Polecasz mu Pocophone (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Do popularności też nic nie ma, to apple wszystko wykupuje i wyrzuca na smietnik
@exyvL:
Ten dylemat, w jaki sposób kupić flagowca xiaomi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@revoolution: bo mu jakiś podejrzany typ ciągle przez ramię zerkal xD
Nie mówiąc już o tym że takie LG jest ogólnie dostępne na całym świecie od lat i żadne świetne wyniki sprzedażowe telefonów xiaomi długo jeszcze tego nie zmienią.
A o telefonach Ferrari faktycznie malo kto słyszał