Wpis z mikrobloga

Rozumiem po pijaku w nocy na gastro, ale jak ktoś mi mówi, że to jego ulubiona pizzeria to od razu przestaję go postrzegać, jako istotę rozumną

@Oryginalny_nikt: To była moja ulubiona pizzeria ale faktycznie na trzeźwo nigdy jej nie jadłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Z popularnych to DaGrasso zwykle ma mało i to kiepskich składników, Dominos jak na taką cenę to mały placek, chociaż smakowo niezłe i szybka dostawa, z Telepizzy gość mi dowoził na rowerze i się w-----ł gdzieś bo placki zbite na jedną stronę i wylane sosy ( ͡° ͜ʖ ͡°), Maxi pizza składniki niezłe, dostawa szybka, ale nadaje się tylko na gastro bo duże placki ale ciasto mają słabe,
  • Odpowiedz
@Oryginalny_nikt: a tam p---------e. Wszystko zależy od osoby, która tę pizzę przygotowuje. W moim mieście pizza z da grasso jest w cipe. No może mi smakuje tak bardzo, ponieważ jest to jedyna pizzeria w okolicy XD
  • Odpowiedz
@Oryginalny_nikt: szczerze nie jadlem pizzy z dagrasso z 5 lat, ale tak z 8-10 lat temu byla fantastyczna. Z 5 lat temu jadłem i nie była taka zła. W porównaniu do telepizzy to z gadrasso byla najlepsza pizza jaka jadłem. To troche jak hotdogi na orlenie. Jak nie wiesz co zjesc w obcym miescie to bedzie spoko
  • Odpowiedz