Wpis z mikrobloga

@bemol14: ale swoją drogą. Kiedyś służbowo podjeżdżałem pod Fundację Aktywizację w wawie dla osób niepełnosprawnych i jakie tam fury stały w miejscach dla inwalidów to się w głowie nie mieści. Widać, że ludzie niepełnosprawni całkiem dobrze sobie radzą ;)
  • Odpowiedz
No dokładnie tak jak piszesz, wieśniaki otwierają drzwi jak te od obory i obijają lakier ;)

@Beeercik: to akurat prawda, ale winne raczej są temu miejsca parkingowe. Aczkolwiek kto normalny jedzie na zakupy do marketu wypasioną bryką - to raz. A dwa: co za problem stanąć dalej od drzwi - tam prawie zawsze są puste miejsca parkingowe.
  • Odpowiedz
@simperium: problem jest taki, że zawsze się jakiś idiota znajdzie który koło Ciebie zaparkuje na styk choćby cały parking był pusty. Ostatnio myślałem, że mnie krew zaleje. Przychodzę do samochodu a tam ledwo co idzie przejść między samochodami. Samochód 3 drzwiowy, drzwi grube i długie. Weź teraz wsiądź.
  • Odpowiedz
  • 0
@spunky tyle ze to lambo ma drzwi unoszone do góry, wiec "paralityk" je prowadzacy rownie dobrze mógłby wysiąść na standardowym miejscu parkingowym
  • Odpowiedz