Aktywne Wpisy
maku_21 +17
Czy są tu mirki które kompletnie nie znają się na naprawach auta i wszystko oddają do roboty mechanikom czy tylko ja jestem jakiś dziwny. Kompletnie się nie znam na motoryzacji pod względem napraw. Lubię samochody i ogólnie motoryzację ale nie znam się na takim grzebaniu przy furze. Niektórzy mi mówią że jeżdżenie z każdą najmniejszą p------ą do mechanika to głupota a ja po prostu wolę zapłacić ale mieć pewność że wszystko jest
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
Dodatkowo też jestem introwertykiem,który nie ma we krwi takiej walki o atencję.I tak troche wiekszosc rozmowy przesiedziałem. Czy też tak macie,że nie potraficie dominować w rozmowach gdzie jest wiecej osob? Wsrod znajomych czy w pracy? Taki troche #przegryw no ale fajnie doswiadczenie byc w tivi. Pół wsi machało mi do ekranu w domach.
#introwertycy #psychologia
Komentarz usunięty przez autora
babka się po prostu wypowiadała bo wiedziała o czym mówić a z drugiej strony OP jak miał możliwość dłuższej wypowiedzi to powiedział pół zdania po czym zapytał się "jak z ty walczyć" tej pani..
Komentarz usunięty przez autora
Chyba, ze jest sie INFJ - to chyba jedyny typ IN**, ktory potrafi zdominowac kazdego ekstrawertyka.
@rezyserzycia: czyli ciągle mówiłeś i pilnowała, by nikt Ci nie przerwał?
troche #pokazmorde
Daje dojść do słowa, bo niech się wygada ladacznica. Następnie staram się być cyniczny, po czym taka osoba robi z siebie pośmiewisko i tylko się bardziej nakręca i przeczy sama sobie. Ważne by kogoś sprowokować mówiąc krótko, ale pogardliwie, po czym zadawać niewygodne pytania.
Dzięki przyjacielowi i latom pracy udało mi się to zmienić.
Zresztą nie ma czegoś takiego jak 100% introwertyk. Będziesz zainteresowany tematem daj mi znać
Komentarz usunięty przez moderatora
Pozdrawiamy Incel Polska
Serio, uważaj sobie gościu. Wypad na #gorzkiezale normiku
Jak pracowało się z Woronowiczem? To jeden z moich ulubionych polskich aktorów.