Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +84
#mecz #stadionowejedzenie #pilkanozna #jedzenie #ligagrecka
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
Koupes (smażone na głębokim tłuszczu mielone mięso z cebulą) Ethnikos Achna 3 euro (13.04pln)
źródło: GZisKX_WoA4Z8uH
PobierzOcena
- 1 48.4% (559)
- 2 5.4% (62)
- 3 3.9% (45)
- 4 4.8% (56)
- 5 37.5% (433)

Pendulum1337 +350
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/elon-musk-zaplaci-20-mln-dolarow-kary,210,0,2417362.html
jak kisnę z fanboi muska, gość odwalił w tym roku tyle idiotycznych rzeczy, ze aż SEC musiał interweniować, a wykopki fanatycy nie mogą się pogodzić z prawdą i zakopują znalezisko xD xD
Kisnę z hejterów Muska. Są takimi debilami, że nawet nie wiedzą jaka jest różnica między dyrektorem Rady Nadzorczej, a Prezesem Zarządu. Z tego pierwszego rezygnuje, tym drugim pozostanie.
Skąd zresztą mieliby to wiedzieć, skoro jedyna okazja kiedy mają w rękach pieniądze to jak mama wyśle ich do warzywniaka po marchewkę.
Szkoda, mógł ten wspaniały wizjoner nie iść na ugodę w przekonaniu że przecież nic bożkowi nie zrobią i fanboje z wykopa i reddita go obronią. Wtedy d------i by mu jeszcze bardziej.
@LooZ: no to się nie wypowiadaj, będziesz wyglądał na mądrzejszego.
Ja, w przeciwieństwie do ciebie jestem współwłaścicielem trzech spółek i Prezesem Zarządu dwóch z nich. Ty jesteś
nigdzie nie napisałem, że nie pełni tej samej funkcji tylko że to coś innego to raz, po drugie nie pełni do końca tej samej funkcji, znacznie się różni strukturą i kompetencjami ale to trzeba mieć w głowie troszkę więcej niż elonowe zapalenie mózgu, po trzecie nie wiem co ty mi za projekcje przedstawiasz, ale chyba zapomniałeś wziąć leków, po czwarte argumenty ad persona
Komentarz usunięty przez autora
@deziom: