Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +45
Ponad 10 lat w zawodzie, 5 lat studiów, branża która płaci naprawdę dobrze spokojnie top 90-95% ludzi w tym kraju. Doszedłem do sufitu, dalej to już polityka korporacyjna albo własny biznes. Robiłem wszystko jak trzeba. Odkładałem, ETF-y, nie przepalałem. Podwyżki dostawałem. A inflacja przez 5 lat i tak zjadła mi z 25% realnej wartości wypłaty.
Efekt? Stać mnie na kawalerkę. Na 60m żeby zamieszkać z żoną i pomyśleć o JEDNYM dziecku muszę
Efekt? Stać mnie na kawalerkę. Na 60m żeby zamieszkać z żoną i pomyśleć o JEDNYM dziecku muszę

Bejwatch 0
Pochwalcie się swoją znajomością angielskiego. Pewnie dukacie gorzej niż pani Magdalena, wielcy poligloci z wykopu.
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Kisnę z hejterów Muska. Są takimi debilami, że nawet nie wiedzą jaka jest różnica między dyrektorem Rady Nadzorczej, a Prezesem Zarządu. Z tego pierwszego rezygnuje, tym drugim pozostanie.
Skąd zresztą mieliby to wiedzieć, skoro jedyna okazja kiedy mają w rękach pieniądze to jak mama wyśle ich do warzywniaka po marchewkę.
Szkoda, mógł ten wspaniały wizjoner nie iść na ugodę w przekonaniu że przecież nic bożkowi nie zrobią i fanboje z wykopa i reddita go obronią. Wtedy d------i by mu jeszcze bardziej.
@LooZ: no to się nie wypowiadaj, będziesz wyglądał na mądrzejszego.
nigdzie nie napisałem, że nie pełni tej samej funkcji tylko że to coś innego to raz, po drugie nie pełni do końca tej samej funkcji, znacznie się różni strukturą i kompetencjami ale to trzeba mieć w głowie troszkę więcej niż elonowe zapalenie mózgu, po trzecie nie wiem co ty mi za projekcje przedstawiasz, ale chyba zapomniałeś wziąć leków, po czwarte argumenty ad persona
Komentarz usunięty przez autora
@deziom: