Wpis z mikrobloga

@deziom: Serio ustąpi ze stanowiska Prezeza?

Kisnę z hejterów Muska. Są takimi debilami, że nawet nie wiedzą jaka jest różnica między dyrektorem Rady Nadzorczej, a Prezesem Zarządu. Z tego pierwszego rezygnuje, tym drugim pozostanie.

Skąd zresztą mieliby to wiedzieć, skoro jedyna okazja kiedy mają w rękach pieniądze to jak mama wyśle ich do warzywniaka po marchewkę.
  • Odpowiedz
@deziom: dla niego 20 milionów to grosze.

Szkoda, mógł ten wspaniały wizjoner nie iść na ugodę w przekonaniu że przecież nic bożkowi nie zrobią i fanboje z wykopa i reddita go obronią. Wtedy d------i by mu jeszcze bardziej.
  • Odpowiedz
@LooZ: nie spinaj pośladów bo znowu bana dostaniesz za obrażanie użytkowników w imię nie wiadomo czego (bo musk raczej ci nie płaci) xD
  • Odpowiedz
Strasznie się tego boję. Wypowiadanie się na tematy o których nie ma się pojęcia myląc podstawowe fakty to debilizm. Ban tego nie zmieni.

@LooZ: no to się nie wypowiadaj, będziesz wyglądał na mądrzejszego.
  • Odpowiedz
@LooZ: mam możliwości aby robić w wolnym czasie co mi się podoba. Nie upadłem tak nisko aby dorabiać jako propagandzista za 10gr/wpis u #elonmusk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LooZ: no masz racje, złe napisałem bo w artykule jest niedomówienie, beka z ciebie bo chcesz pokazać jaki to mądry nie jesteś bo nie wiesz nawet ze nie chodzi o rade nadzorczą, a o rade dyrektorów xD xD xD
  • Odpowiedz
@deziom: Nie ośmieszaj się dalej. Rada Dyrektorów pełni tą samą funkcję w USA jak Rada Nadzorcza w Polsce. Nie funkcjonuje w Polsce byt zwany "Rada Dyrektorów" tylko "Rada Nadzorcza". To że na szybko wygooglałeś w internecie, że tak to się nazywa i bezmyślnie przeniosłeś na polskie realia tylko potwierdza moją teorię o tobie.

Ja, w przeciwieństwie do ciebie jestem współwłaścicielem trzech spółek i Prezesem Zarządu dwóch z nich. Ty jesteś
  • Odpowiedz
@LooZ: Gościu kto tutaj się ośmiesza xDDDDDDDDDDDDDDDD

nigdzie nie napisałem, że nie pełni tej samej funkcji tylko że to coś innego to raz, po drugie nie pełni do końca tej samej funkcji, znacznie się różni strukturą i kompetencjami ale to trzeba mieć w głowie troszkę więcej niż elonowe zapalenie mózgu, po trzecie nie wiem co ty mi za projekcje przedstawiasz, ale chyba zapomniałeś wziąć leków, po czwarte argumenty ad persona
  • Odpowiedz