Wpis z mikrobloga

• 95
To też lubię w tej pracy, powroty o 2 w nocy do domu by wyjść na 14:30. Pozdrawiam! Przy okazji tego bezwartościowego wpisu zapraszam każdego do zadawania mi pytań dotyczących mojej pracy i kolei. Takie miniama, a jak rano wstanę to odpowiem na te pare pytań.

#sziszucontent #pkp
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MechanicznyTurek: Zagranica. Swoją drogą beka z tego rejestrowania. Odkąd znieśli roaming to nie ma sensu. Jak będę chciał coś o-----ć to wjadę tam do was na zagranicznym prepaidzie którego nie trzeba rejestrować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jukac: ale sie p------------z, to wszystko jest, sa tez aplikacje, nazywa sie rozklad kolejowy (dane z portalu pasazera). A bilety w pdfie to juz w milionie aplikacji, nawet w niektorych bankowych. Bilet kolejowy mozesz nawet podpiac do kalendarza (bynajmniej na ios)
  • Odpowiedz
@jukac: Tak na przyszłość jak ci będzie mocno potrzebny polski numer to kup kartę za 5 zł i weź opcje konto ważne rok bez ładowania []

Ale radzę go kupić w salonie sieci, żeby szybko go zarejestrowali XD
  • Odpowiedz
@Shishu: czy to normalne, że jak kupuję bilet i bilet na rower to mam miejscówkę do siedzenia w środkowym składzie, a z rowerem, a i tak muszę siedzieć w pierwszym lub ostatnim składzie w rowerem?
  • Odpowiedz
@PiszeCzasen: Co to znaczy, że musisz? Ktoś ci każe?
Mi się nie zdarzyło mieć miejscówki daleko od roweru. Ale i tak teraz wprowadzili te zamknięcia na kod, nawet zapięcia nie trzeba mieć, więc nie widziałbym problemu.
  • Odpowiedz