Wpis z mikrobloga

• 95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@Shishu: Dlaczego jeszcze nikt nie wpadł na to żeby zrobić aplikacje do biletów na telefony która podawała by na jakim peronie i o której będzie twój pociąg oraz gdzie spotyka się z tym na który masz przesiadkę, ile potrwa podróż itp. Przecież kierownicy pociągów mają te dane w swoich systemach to czemu nie udostępnić tego pasażerom? Mam tu na myśli głównie intercity bo wiadomo że jak na jakimś regio jeździ
  • Odpowiedz
@Shishu: dlaczego układ bezprzedziałowy jak w usa czy samolotach nie jest najpopularniejszy? Przecież to same plusy, więcej pasażerów na wagon można upchać, wygodniej itp
  • Odpowiedz
@bobsleigh: ostatnio nadawalem, było pytanie co tam jest, ile to kosztuje, wystawia na to kwit i tyle

Powiedzalem że to switch, to nie wiedział co to, niech pan wpisze akcesoria komputerowe xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Caarolin: Nie mogę. Znajdź mi tam gdzie na centralnym w WWA podjeżdża pociąg do np. Katowic, na który masz 10 minut żeby się przesiąść. O sytuacjach z opóźnieniami nawet nie wspomnę. To są proste rzeczy do ogarnięcia a nie fizyka kwantowa, trzeba tylko wykazać odrobinę RiGCzu i zdolności organizacyjnych.
  • Odpowiedz