Aktywne Wpisy

winsxspl 0
pytanie do samochodziarzy, jak wy robicie?
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierzjak zostawiacie auto?
- sam ręczny 16.5% (39)
- sam bieg 25.3% (60)
- ręczny + bieg 58.2% (138)

moet +60
Krótka opowieść o garażu oraz samochodowych osiągnięciach mentora + przepotężny o------l gratis.
#sebcel
#sebcel

#retrogaming #pcmasterrace #doom #nostalgia #kalkazreddita
źródło: comment_HHzwXF5zhi9JwLGTBeLulBkBMRQVtVZs.jpg
Pobierz@motaboy: pracowałem całe lata, nic nie bolało. Tylko trzeba było sobie kupić porządny CRT, dobra kartę, wszystko porządnie wyregulować i ustawić odświeżanie >80Hz.
Masa ludzi kupowała najtańszy badziew, miała ustawione 60Hz i narzekała, jak ich łeb boli od komputera.
Ale trzeba było wydać za niego co najmniej z 1/3 więcej, niż przeciętna ceny.
Dawno temu uznałem, że oczy mam jedne i kupowałem dobre monitory, dzięki czemu nie zepsułem sobie wzroku.
Poza tym dobry monitor potrafił przeżyć 2-3 badziewne i w efekcie wychodził nawet taniej.
Dawno temu miałem np. monitor 15" który wyciągał 1024 x 768 w 100Hz, kiedy standard to było ledwie 75. Miał tez lepszą zbieżność, geometrię, generalnie wszystko miał lepsze. Ale kosztował tak z połowę więcej niż przeciętny kupujący wtedy płacił za monitor o tej samej przekątnej.
źródło: comment_N1k6Knrp6P3KlV16wp39KpBxK7RKxDow.jpg
Pobierz