Aktywne Wpisy
JaX92 +124
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +122

#retrogaming #pcmasterrace #doom #nostalgia #kalkazreddita
źródło: comment_HHzwXF5zhi9JwLGTBeLulBkBMRQVtVZs.jpg
Pobierz@Hans_Olo: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_xMdb4rnnuMmynrWUlb9sIGLubfNaznWA.gif
Pobierz@Hans_Olo: to jest jakaś uznana firma od monitorów CRT? Szczerze mówiąc pierwsze słyszę. U mnie gościły Sampo albo EIZO...
Komentarz usunięty przez moderatora
@VCO1: Nie wiem. Wiem za to, że odkąd używam LCD oczy mnie tak nie bolą. Większość czasu na CRT używałem 75 lub 85 Hz.
dooma odpala byle co
@motaboy: lcd tez wypala oczy, wystarczy ustawic na maxa moc lamp ktore go podswietlaja. lep to boli od gownianego odzwiezania 25-50hz ale powyzej 60 jest ok. ogolnie crt ma tylko lepsze kolory, zeby
źródło: comment_5b38fIPxItlTK6KKWxhCB7B9I3eweHDy.jpg
Pobierz@motaboy: Toć późniejsze monitory CRT oferowały już obsługę "potężnych", jak na tamte czasy, rozdzielczości ;p
Główną zaletą tych monitorów, z perspektywy gracza, była właśnie możliwość ustalenia teoretycznie dowolnej rozdzielczości BEZ wyraźnej utraty jakości obrazu. Mało kogo było wtedy stać na sprzęt który bez problemu ciągnął wszystkie nowości, zwłaszcza gry w pełnym 3D, a zmniejszenie rozdzielczości to był najprostszy i najpewniejszy sposób na wyciągnięcie ze sprzętu jeszcze
Czekam jeszcze na kartę dźwiękową bo nigdy w dosie nie miałem. Kurier jedzie z CT2960 VIBRA 16C :)
@PelsonPL: Ile dałeś? Bo chyba kurier więcej jak ta karta, nie?
Składam jeszcze Pentium 166 MMX z S3 Trio Virge i Pentium II 233 MMX z 3dfx VooDoo.