Aktywne Wpisy

Cinex +937
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

WielkiNos +767
Wspaniała historia miłości p0lki z Algierczykiem. On ją tak bardzo kocha, że przezwyciężą wszystko.
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
źródło: temp_file8937274562673188493
Pobierz

✔️ Mamy kilka warunków, które powinieneś/powinnaś spełnić, żeby nasza współpraca była owocna i przyjemna dla obu stron.
Musisz lubić – a najlepiej kochać – komiksy.
Dbamy o poprawność naszych tekstów, dlatego oczekujemy, że będziesz się posługiwać językiem polskim w piśmie na tyle dobrze, żeby Twój przyszły korektor nie osiwiał przez Ciebie do reszty. ;)
Jeśli terminowość jest Ci obca, raczej się nie dogadamy. Nie zrozum mnie źle, nie płacimy, więc nie wymagamy rzucania wszystkiego, żeby coś napisać, lecz tekst trzeba w końcu oddać. Wydawca może się później dwa razy zastanowić, zanim zechce Ci coś ponownie wysłać.
Byłoby fajnie, jakbyś pisał/a 3 teksty miesięcznie, ale nie czuj presji. W życiu bywa różnie, a czasem się po prostu nie chce, bo układ planet jest zły, i to też doskonale rozumiemy. Ale będzie dobrze, jeśli dasz znać z wyprzedzeniem, że ostatnio nie idzie Ci z pisaniem – to zawsze łatwiej zrozumieć niż wymowne milczenie. Aktywność, choćby niewielka, jest jak najbardziej wskazana.
️Atmosfera jest przyjazna, bez kółeczek wzajemnej adoracji, na spamkonfie nie brakuje dyskusji na różne tematy (nawet te najbardziej zwariowane), ale nie musisz z zapałem śledzić wszystkiego, co dzieje się na konferencji – ot, przychodzisz i rozmawiasz, o czym chcesz. Od ważnych informacji mamy inne kanały. Nikt nie wyśmieje Cię, kiedy będziesz mieć jakieś wątpliwości. Nie musisz być Alfą i Omegą w dziedzinie języka polskiego. Masz wątpliwości? Pytaj, po to jesteśmy! To nie wstyd nie wiedzieć.
Drużynowo jeździmy na konwenty, więc zawsze można do kogoś dołączyć, czasem piszemy recenzje/rozmowy w duetach, staramy się dobrze bawić i od czasu do czasu poluzować trochę kija, żeby nie obijał się od wewnątrz o czoło.
Jeśli czujesz się gotowy/a oddać nam swoją duszę lub potrzebujesz więcej informacji, zajrzyj na:
➡️ https://nietylkogry.pl/nabor/ ⬅️
Albo napisz do mnie na PW. Nie obiecuję, że odpiszę od razu, ale odpiszę na pewno!
❓FAQ ❓
1. Co, jeśli nie zawsze jestem w stanie napisać tych trzech tekstów miesięcznie?
- W zasadzie to nic. Idziemy w jakość, nie w ilość. Gorzej, jak nie będziesz dawać znaku życia przez dłuższy czas.
2. Są ciasteczka?
- Są.
3. A dobre?
- Jeszcze jak.
4. Jak długie powinny być teksty?
- Nie krótsze niż jedna strona w Wordzie (TNR 12, 1.5). To absolutne minimum, kiedy naprawdę nie ma się o czym pisać. I, nie oszukujmy się, to nie jest dużo. Z doświadczenia wiemy, że czasem jest wręcz odwrotnie i recenzja potrafi się zmienić w dłuższy felieton.
#gry #film #seriale #ksiazki #komiks #anime #manga
źródło: comment_EdImQngOOAVjyMsPKKjgwxYSNlQ3ctjb.jpg
Pobierz