Aktywne Wpisy
P4ncak3 +171
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +312

Co to za technika z tym podtrzymywaniem się stopa przy zakrętach? Macie jakieś instruktaże? #motocykle
Jest, ale akurat w tym zdecydowali się na duży stopień realizmu, wiekszosc stuntów Tom Cruise robił sam, więc raczej ma to jakiś sens
@jozef-dzierzynski: Tom się cudaków na Supermoto naoglądał https://www.youtube.com/watch?v=cgGFAHFNSis generalnie często tak w Motocross jeżdżą, potem przesiadają się na Supermoto a nawyki zostają.
@jozef-dzierzynski: jak wcześniej sobie podeszwę buta wysmarujesz smalcem to fajnie na filmiku wrzuconym na YT albo kinowej produkcji wygląda.
w 1:55 widzimy jak jeszcze jedzie z włączonym swiatłem, w 1:58 światło ma wyłączone, w 2:15 znowu światło włączone. Montażysta płakał jak sklejał te ujęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Numerek poznajecie?
źródło: comment_UzMWFzpvqMpJzguGcjEHqMImZXuHrflh.jpg
Pobierz