Aktywne Wpisy
rodnekr +150
TheFlashes +284
Need for Speed Underground 2 obchodzi właśnie swoje 20 urodziny, a ty ile masz już lat? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
#needforspeed #gry #grykomputerowe #komputery
Zarobki, temat rzeka. U mnie problem jest... kompletnie nietuzinkowy. Zarabiam za dużo.
Pochodzę z biednej rodziny, wychowywałem się bez ojca, kilka lat temu zmarła matka. Wychowywała mnie babcia, a ja... chwile byłem na studiach, potem wkręciłem się w IT.
Aktualnie, w wieku 22 lat kieruje dużym zespołem, zarabiam około 20 000 miesięcznie, mam 3 samochody, motocykl, mieszkanie wypchane sprzętem i elektroniką warte z 800 tys, wyjeżdżam raz w roku na 3 tygodnie na urlop, weekendy spędzam w różnych częściach EU i... co dalej? Nie mam sensu w życiu, pieniądze mnie nie interesują, nie mam problemów i ... nie mam życia. Codzienność to praca - obiad - jakieś hobby których z powodu nadmiaru czasu mam kilka, ale żadne z nich nie jest moją pasją, ot. zajęcie które zbija czas.
Ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem?
#zarobki #problemypierwszegoswiata #praca #pracait
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Bez rodziców i już ponad milion majątku? Weź nie głosuj w nadchodzących wyborach
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
20k brutto to ciągle bieda żeby było jako tako trzeba mieć z 25k czy tam 30k i więcej.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Nie mam własnego mieszkania, auto służbowe, nie wydaje wiecej niz 2k miesięcznie. Za dużo by mi czegoś brakowało za mało byc żyć na poziomie (bo wszystko odkładam na mieszkania które ciagle)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: Nawet nie próbowałeś tego c-------o baita jakkolwiek uwiarygodnić xD Już widzę jak siura jakiegoś w wieku 22 lat nawet jakby był wybitny wsadzają na kierownika projektu xD Kierownik musi mieć przede wszystkim duże doświadczenie i wcale niekoniecznie musi być specjalnie dobrym programistą sam w sobie. Jak byłeś chwilę na studiach to w tym wieku miałbyś max 3 lata doświadczenia, więc nawet