Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 81
@mnik1 Typowy Wykopek jest typowy... sam pytam od wczoraj "na czym ma polegać ta cenzura internetu" i albo spotykam się z próbą obrażenia mnie albo z milczeniem.
I zgadzam się, że ten temat będzie wykorzystany do walki politycznej i uderzenia w oponentów. Widać to już, tak jak piszesz, na Wypoku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 200
@mnik1: podstawowa zasada w internecie: im głośniej prawaki o czymś krzyczą tym większe prawdopodobieństwo, że mamy do czynienia z manipulacją
  • Odpowiedz
@mnik1: Jak wczoraj pisałem, że PiS ma wysrane na wolność internetu i po prostu używa okazji do pojechania po PO to zostałem zminusowany. Pisiory same by z chęcią wprowadziły cenzurę internetu
  • Odpowiedz
@mnik1: Kłamiesz z niewiedzy czy za kasę?

Komentujesz oskarżenia słowem bzdura jednak nie wyjaśniasz dlaczego. To napisze ci dlaczego ACTA 2 to ZŁO.

Wszystko co publikujesz będzie skanowane. Każdy serwis pozwalający swoim użytkownikom na publikację treści będzie zmuszony do stworzenia narzędzi filtrujących. Za każdym razem, gdy będziesz chciał coś opublikować w internecie, to ta treść będzie musiała zostać zeskanowana pod kątem potencjalnego naruszenia. Czy w świecie realnym zgodziliśmy się na
  • Odpowiedz
  • 48
@drMuras Co za bzdury. Jeśli chcesz jako Youtuber puszczać na swoim kanale filmy Disneya to może. Jeśli masz tworzyć własny content to żadna licencja nie będzie potrzebna.
  • Odpowiedz