Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AmonGoeth: niby tak, ale jako androidowiec muszę przyznać, że Apple jak zwykle pozamiatało i hmmm... Gdyby nie ten ios to bym dzisiaj brał preorder.
  • Odpowiedz
@Jubei: Tak z ciekawości do czego to wykorzystasz? Ja mam zeszłorocznego flagowca z Androidem i w życiu mi się nie przyciął, żona ma Mi5 i tak samo 0 problemów z wydajnością.
  • Odpowiedz
  • 0
@Barteqmasi: niby do niczego, ale wszystko będzie na nim po prostu płynąć. Gry, przełączanie aplikacji, odpalanie aplikacji. Na moim S7 zaczyna się po dwóch latach pojawiać okazjonalne chrupanie w takich na przykład google maps. Niby wszystko fajnie i szybko działa, telefon mocno daje radę, jednak te mikro zwiechy/przycięcia/lagi trochę irytują. Na mojej żony 6S wszystko działa dużo, dużo płynniej.
  • Odpowiedz
  • 0
@Barteqmasi: no daje radę. Działa na prawdę świetnie i dlatego nie biorę s9 ani note 9, bo daje doskonale radę, ale jednak raz na jakiś czas na sekundę coś chrupnie. Czepiam się, wiem, ale trochę zazdroszczę tej płynności applowcom.
  • Odpowiedz
  • 0
@AmonGoeth: one plus to pójście na kompromis jeżeli chodzi o wykonanie i użyte materiały. SD845 bez chłodzenia? Nie, dzięki.
  • Odpowiedz
  • 0
@AmonGoeth: domyślam się. Pewnie to moje ocd, a może po prostu chcę mieć pewność że nie będę się w------ł za rok jak wyjdzie jakaś wypasiona gierka która będzie powodować throttling.
  • Odpowiedz
  • 0
@AmonGoeth: mam Switcha, ale do pracy go nie biorę, za to rundkę w PUBGa jak siedzę w biurze czasem sobie pyknę dla odprężenia.
  • Odpowiedz