Wpis z mikrobloga

Skąd u was taki ból d--y o tę akcję? Niech się ludzie cieszą. Dajcie się ludziom pocieszyć w tym smutnym jak kij świecie. Lepsze to, niż kolejne kłótnie i wojny. #latwogang
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bezkonta: Bo zbierali te 12mln na lek, który w ogóle nie jest dopuszczony w Europie, czaisz bazę?
W dodatku nie przeszedł chyba jakichś tam testów i praktrycznie podanie tego leki nic nie zmieni o to w tym wszystkim chodzi
  • Odpowiedz
@bezkonta: może dlatego że zbiera kasę na lek który c---a daje? za te 12mln można wyleczyć od c---a dzieciaków sprawdzonymi lekami, a nie eksperymentami pana jankesa który za to kupi nowy jacht na którym będzie posuwać 5 dziwek dziennie

teatr dla gojów
  • Odpowiedz
  • 3
@xydeN-: @koniczynaxD: Mnie dziwiło zawsze w takich akcjach, że nie ma negocjacji z kliniką/producentem leku, zawsze okrągła kwota, zawsze USA. A hajs wysoki - bo lekarz musi zabezpieczyć sobie prawników, gdyby leczenie nie wyszło. Wszystko prawda. Ale imo tutaj wystąpiła dużo korzystniejsza rzecz - ludzie połączyli się razem, żeby wesprzeć człowieka, który daje z siebie wszystko na tym rowerze. Przeżywają jego drogę, poświęcenie, to jest piękne. Ludzie potrafią
  • Odpowiedz
  • 0
@R0bert-: Ale mówimy o pojedynczych ludziach, czy o społeczeństwie? Społeczeństwo może zachowywać się bardziej racjonalnie (na tyle ile to możliwe w tym konkretnym społeczeństwie), jeśli nie będzie w kółko żyć negatywnymi emocjami podsycanymi przez media. To + edukacja. Imo młodzi ludzie mają szansę podnieść ten kraj z dna, tylko jest ich mało. Starych ludzi ciężko nauczyć nowych sztuczek :P
  • Odpowiedz
młodzi ludzie mają szansę wynieść ten kraj z dna

@bezkonta: Noo nie jestem pewien, młodzi nabierają się np. na konfederosję tak samo jak babcie na garnki.
  • Odpowiedz
@bezkonta:

że nie musimy być względem siebie kanaliami.

Fajnie tak się zderzyć z całkiem inna opinią, bo to że umiemy się jednoczyć w niesłusznych celach to wiadomo. Natomiast ja myślę że w takim wypadku dlatego że większość to właśnie kanalie.
Ankara Messi stary dziad który przyszedł się poflexować, kolejny z gminy pierdziszew dolny który załatwil nogę z świni i mnóstwo innych Januszy i Grażyn bez których nie byłoby tego "show".
  • Odpowiedz