@KinderCzekolada: Jeśli się kogoś nie kocha, to jak najbardziej powinno się zerwać i opcjonalnie poszukać nowego partnera. Ale raczej w tej kolejności. Chociaż ja rozumiem, że można spotkać kogoś będąc w związku i się zakochać w tym drugim (na ogół to znak, że związek od początku był do bani), ale też zanim się coś rozwinie, wypadałoby zerwać.
Z tym że niebieskie paski robią dokładnie tak samo jak Ty, więc trochę
@KinderCzekolada: znam taką parę, gdzie oboje byli w innych związkach, spotkali się i zakochali, dziś są po ślubie i mają dziecko. Tylko wiesz co... oni się najpierw rozstali z poprzednimi partnerami. W 100% rozumiem, że ktoś może się zakochać, zmienić swoje życie w minutę, jasne. Sama poznałam obecnego męża niecałe 2 miesiące po rozstaniu z ex, przez co usłyszałam gorzkie słowa, że tak naprawdę był to bolec, bo to niemożliwe,
@Lord_Of_Terror: nie bierzemy kredytu, mój przyszły mąż jest lekarzem z dosyć dużym stażem i własną praktyką lekarską, dosyć dobrze mu się wiedzie. Ja co prawda nie pracuję, za wesele płaci on, nie wyjdzie aż tak dużo. W 40tys chcemy się zmieścić.
@GammaButyrolakton: dawaj jej nagie foty
Komentarz usunięty przez moderatora
Z tym że niebieskie paski robią dokładnie tak samo jak Ty, więc trochę
Ja co prawda nie pracuję, za wesele płaci on, nie wyjdzie aż tak dużo. W 40tys chcemy się zmieścić.
Ale nasza miłość przetrwa wszystko :)