Wpis z mikrobloga

@KiraQueen A z Ciebie chłopak czy dziewczyna ?? Bo po wpisach ciężko stwierdzić a nie wiem jak walczyć o wasze prawa kiedy płeć niewiadoma, jeśli jesteś chłopak to pewnie homoseksualista bo piszesz jak padał albo dziewczyna to wtedy spoko
@KiraQueen

@Cooperr: Piszę to gościu który homo chce palić na stosie i uważa to za chorobę XDDDDDDD

Idź być mądrzejszy od naukowców gdzie indziej.

No chyba nie, sam/a napisałaś/eś że lepiej jest w krajach muzułmańskich. A że tam palą na stosie albo strzelają to już nie mój problem (σ ͜ʖσ)
@KiraQueen a i jeszcze jedno skoro tak bardzo chcesz być pedalem to dlaczego nie wyjdziesz z Polski i dasz...I oby dacie nam nie pedalom spokój ,zadam prawa do Polski wolnej od pedałów !!! Żądam praw!!! Nie mam praw !!! Weźcie się homoseksualiści
Ładnie przesuwasz cel dyskusji, napisałeś:

I rzeczywiście niema wymagań, ale z artykułu prawnego który wstawiłem wynika że państwo poprzez małżeństwo liczy że dwoje ludzi będzie prowadzić pożycie fizyczne, co w dalszym trybie jeśli nie stosuje się antykoncepcji lub nie jest się bezpłodnym, skutkuje narodzinami dzieci

Raz skutkuje, raz nie. Pożycie fizyczne też nie oznacza przecież seksu waginalnego. Nie przychodzi urzędnik i nie sprawdza czy pierwsza noc zakończyła się wytryskiem mężczyzny w kobiecie.
A mi się wydaje, że większość ludzi toleruje homo tylko nie biorą udziału w tym festiwalu politycznego #!$%@?. Osobiście mi to zwisa czy ktoś jest homo czy nie. Jak nienawidziłem homo to z 16 lat miałem, no ale ludzie z wiekiem więcej myślą i mniej się kierują emocjami. No a sebiksy i inny zaścianek zawsze będzie anty, nic nie poradzisz ))¯_(ツ)_/¯
rozumiem, że państwo stosuje zakaz tworzenia stron internetowych, które są popularne w internecie i ogólnodostępne oraz zakaz tworzenia umów notarialnych opierających się na tych stronach? Bo nie rozumiem tego argumentu, że Państwo używa czegoś takiego. Macie zakaz umieszczania w internecie szablonu umowy notarialnej i do tego szablonu linkować we własnej umowie?

@Robol: Nie ma zakazu. Po prostu Ci tłumaczę, że taką uniwersalną umowę zaadaptowało Państwo i wprowadziło w formie małżeństwa.