Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +124
Pink_Floyd +4
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
#bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #lgbt
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sytuacja_prawna_i_społeczna_osób_LGBT_w_Polsce#Skrót_praw_osób_homoseksualnych
Przecież tam są popisane same bzdury. Tytuł o prawach, a treść o akceptacji i jakiś
@Grothar: Nic nie jest z góry i nieodwołalnie zdefiniowane. Obecny porządek prawny jest wynikiem interpretacji naszych własnych zapisów Konstytucji i aktów prawnych, a także sporego wpływu KK. Inne kraje - nie tylko europejskie - zdefiniowały już małżeństwo inaczej. Skąd ten pomysł, że definicje są zapisane w kamieniu i nie mogące się zmienić?
Jeśli uznajesz niechęć i wrogość wobec inności jako coś normalnego, to niestety jest to problem z twoim systemem przekonań i wartości, nie z określoną grupą, która swoim istnieniem nie wyrządza krzywdy innym. Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla niechęci wobec tego, czego nie znasz i nie rozumiesz. Uprzedzając: pedofilia i zoofilia krzywdzą
I bardzo dobrze nędzny trollu!
Dewiacje nie mogą mieć praw wyborczych, a skoro to tak ich boli to niech wyjadą, założą swoje państwo i niech się walą wzajemnie w kakao do porzygu.
Akurat jestem heteroseksualny i od wielu lat żyję w związku. I mimo tego wyraźnie widzę, że osoby homoseksualne nie są traktowane w taki sam sposób,
Tak? To co nas różni poza tym? Chętnie się dowiem?
Brak praw jest w końcu "innym prawem". ¯\_(ツ)_/¯
Jako jednostki, owszem - teoretycznie każdy ma takie same prawa. I na tym się to kończy. Bo prawo nie uwzględnia tylko jednostek.
Jeśli dalej będziesz kręcił się jak katarynka, to proszę, byś sobie darował. Bo marnujemy tylko
Czepianie się o
Odpowiedzi na wszystkie swoje wątpliwości masz w komentarzach powyżej, jak wspominam kolejny raz. Nie moją winą jest, że nie potrafisz zrozumieć tego, że świat nie działa tylko na twoich zasadach
Ja pytałem Ciebie, bo się odezwałeś.
To Ty jesteś niegodny dyskusji, nie ja.
Ja bardzo chętnie będę obnażał te żądania z dupy, bo nie życzę sobie wiecznie dostawać po dupie i być dyskryminowany za to, że jestem białym mężczyzną, heteroseksualistą.
Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek napisał coś o prawach innych dla gejów - poza związkami partnerskimi, które sprzydałoby się