Aktywne Wpisy
Eliade +294
PrawaRenka +154
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
#bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #lgbt
Wywalaj na czarno (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@ediz4: Po raz n-ty wklejam ten sam tekst w dyskusji:
Jakby w kraju muzułmańskim chrześcijanie nie mogli zawierać małżeństw i mogli to robić to tylko muzułmanie to też byś powiedział, że tam chrześcijanie mają takie same prawa, bo wystarczy, że wyrzekną się wiary i zostaną muzułmanami i będą mogli wziąć ślub?
Czemu ich związki, mają być gorsze?
Komentarz usunięty przez autora
Jak w krajach muzułmańskich ¯_(ツ)_/¯
Taki obraz wasz.
@KiraQueen (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Legiatto: Dlaczego małżeństwo ma mieć ulgi za sam fakt małżeństwa? Jeśli zaś chodzi o dzieci, to od tego są właśnie ulgi i dopłaty na dzieci.
A wracając do małżeństwa, to związek partnerski może dla mnie się nazywać małżeństwem..
Gościu wcześniej napisał że homo mają równe prawa bo oni nie mogą zawierać związków homo, jak i hetero nie mogą.
To ja odpisałem że w krajach muzułmańskich katolicy nie mogą posiadać biblii ale mogą koran i islamiści również, więc oni też mają równe prawa.
Wystarczy znać kontekst ¯\_(ツ)_/¯
Przypominam jednak, że w drugim progu w Polsce znajduje się tylko 3% obywateli... Tak więc te mityczne ulgi są niemal pomijalne.