Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +527

Tarec +225
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000024351
Pobierz

Łap na szybko
brak możliwości: ślubu cywilinego, wspólnej adopcji, podzielności majątkowej, oraz odwiedzenia w szpitalu tej osoby.
Nie wyszło ¯\(ツ)_/¯
Ale wkleje ci na szybko odpowiedzi
Dodatkowo rzucasz się na mnie nie mając nawet bladego pojęcia w jakim środowisku się obracam i jakich znajomych mam. Ale łatwiej jest napisać:
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@max1983: Po pierwsze - konstytucje można przecież zawsze zmienić. Czy to nie prawica argumentuje, że nie jest ona idealna?
Po drugie - konstytucja mówi, że "Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej."
Czyli małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny znajduje się pod specjalną ochroną,
@JessPinkman: Jakby w kraju muzułmańskim chrześcijanie nie mogli zawierać małżeństw i mogli to robić to tylko muzułmanie to też byś powiedział, że tam chrześcijanie mają takie same prawa, bo wystarczy, że wyrzekną się wiary i zostaną muzułmanami i będą mogli wziąć ślub?