Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 138
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mogłbym isc do tego kosciola i sobie odpalic w wyobrazni ostantio widziany film - ale po co? Bysmy mieli to ciagnac tak dalej? Slub koscileny bo nie wypada obrazic rodziny? Chrzest bo nie wypada urazic rodziny? Tak to wlasnie by sie ciagnelo - dasz palec a wezma cala reke.

@Ataxia: bardzo dobry fragment 10/10

to samo myśle o komentarzach że mógłbyś pójść nic by się nie stało, tak przynajmniej masz
  • Odpowiedz
@harpiowata: gimbobuntownik bo w takim przypadku wg mnie albo sie nie idzie na cala wizyte do potencjalnych teściów albo sie dogaduje odnośnie planu zajęć wczesniej skoro od razu bylo podejrzenie, ze moze byc o to inba
  • Odpowiedz
Ale po co OP ma tam iść? Żeby posiedzieć? I innym wtedy lepiej że tam siedzi? xD

@Suheil-al-Hassan: Ja wiem, że na wykopie inteligencja emocjonalna stoi na niesamowicie niskim poziomie. Po prostu ma się w tym długotrwały interes i lepsze relacje z rodziną. To się rozumie z czasem. Jedna poświęcona godzina to nieraz setki oszczędzonych głupich gadek, kłótni, obgadywania za plecami, kwasu na wszelkich spotkaniach. Sumując za i przeciw to
  • Odpowiedz
Nie chce mi się odpowiadać. Nie chce mi się.
@Ataxia pucuj się dalej gimbusie ze swoją równie tchórzliwą paniusią. A te łzawe wysrywy to opowiadaj kolesiom w gimbazie.
Chciałeś pokazać jaki jesteś hardy, a pokazałeś jaki jesteś cienkim bolkiem chłoptasiu. EOT
  • Odpowiedz
@oiio: A ja uważam że swoich poglądów trzeba bronić a nie chodzić na ustępstwa. To nie średniowiecze. Raz przedstawi swoje poglądy to następnym razem będzie miał spokój. Nikomu swoją decyzją krzywdy nie robi.
  • Odpowiedz
Ja wiem, że na wykopie inteligencja emocjonalna stoi na niesamowicie niskim poziomie. Po prostu ma się w tym długotrwały interes i lepsze relacje z rodziną. To

@oiio: a potem ochrzcić dziecko bo rodzinka chce, potem komunia bo rodzinka chce, oczywiście kościelny bo rodzinka chce
  • Odpowiedz