Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +79
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Ataxia: bardzo dobry fragment 10/10
to samo myśle o komentarzach że mógłbyś pójść nic by się nie stało, tak przynajmniej masz
Daj spokój, postawił sprawę jasno i nikt nie powinien się do tego mieszać.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ataxia: Jak to nie pasta to znaczy, że różowa za często wpada do rodziców.
@Suheil-al-Hassan: Ja wiem, że na wykopie inteligencja emocjonalna stoi na niesamowicie niskim poziomie. Po prostu ma się w tym długotrwały interes i lepsze relacje z rodziną. To się rozumie z czasem. Jedna poświęcona godzina to nieraz setki oszczędzonych głupich gadek, kłótni, obgadywania za plecami, kwasu na wszelkich spotkaniach. Sumując za i przeciw to
@Ataxia pucuj się dalej gimbusie ze swoją równie tchórzliwą paniusią. A te łzawe wysrywy to opowiadaj kolesiom w gimbazie.
Chciałeś pokazać jaki jesteś hardy, a pokazałeś jaki jesteś cienkim bolkiem chłoptasiu. EOT
EOT - wydupcac z mojego wpisu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gimbusie naucz się blokować. Wydupcać to możesz ze swojej rodziny jak skończysz 15 lat.
@oiio: a potem ochrzcić dziecko bo rodzinka chce, potem komunia bo rodzinka chce, oczywiście kościelny bo rodzinka chce