@Ataxia: ja p------ę, ale zazdroszczę problemów :D jak można dzielić się takimi bzdurami i przeżywać coś takiego. Chciałbym to zobaczyć na żywo. Zarówno Wy jak i reszta rodziny nie potraficie załatwiać problemów. Kompromisy są Wam obce, a rozmowa też za dobrze nie idzie
@Ataxia: na początku zawsze jest ostro pamietam u mnie, wlasni rodzice tak sie wkurzyli ze malo co mnie sie nie wyrzekli malo co nie pobili to ich wiara w jezuska doprowadzila do tego, ze czulem sie jakby byli jakimis wrogami ktorzy zaraz mnie zabiją, ale pozniej sie przyzwyczajaja jeszcze co jakis czas probuja powiedziec, no to co o ktorej idziesz do kosciola, nawet nie odpowiadam wtedy , zlewam i wiekszosc
@Ataxia: No i prawidłowo. Dobrze, że mądrą różową masz, poznanie ateistki w tych czasach nie jest jeszcze tak częste w tych czasach jak powinno być. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Ataxia: rewelacyjna historia. Moim zdaniem to powinno wejść jako pasta do zbiorowej świadomości wykopków. Myślę, że możesz być dumny ze swojego różowego.
Żałosny jesteś. Nie wołaj mnie, nie chce mieć z Tobą nic do czynienia tchórzliwy gimbusie.
EOT - wydupcac z mojego wpisu( ͡° ͜ʖ ͡°)
COOOOOOO? XD