Aktywne Wpisy

vorky +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +4
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

@Piottix: Czemu musisz uderzać od razu w skrajności. Za dziecko odpowiadam już tylko ja i tutaj nie ma przebacz. Natomiast sam jestem już ukształtowany i mnie pójście do kościoła nie zmieni, czy nie zindoktrynuje. To nie na tej zasadzie, że rodzina chce to trzeba robić. Nie, po prostu trzeba czasami
źródło: comment_CJkyYLv8itBh2D1ZahBZFddtePujLKQQ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To co piszesz jest nielogiczne. Skoro do kościoła można się przejść i nic ci to nie szkodzi to dziecko też możesz ochrzcić żeby rodzinka się lepiej poczuła. Jak chcesz uprawiać hipokryzję to chociaż bądź w tym konsekwentny i idź na całość.
za mnie matka na mszę miała dziś dać żebym przestała się buntować przeciwko wierze XDDD
Nie wszystko jest źle w religii naprz. wspólnota, grupowe śpiewanie, pielgrzymki, medytacja czy też skupienie się itd. itp.