Aktywne Wpisy

prawiczek92 +31
Jak pojechałem do #warszawa w sylwestra to wpierw spotkałem się z @suche_gacie na piwko, wcześniej wypiłem kilka na odwagę,potem każdy poszedł w swoją stronę i zagadałem do przemiłej Ukrainki co nawet postawiła drinka i się całowaliśmy a wy zazdrosni #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde #sylwesterzwykopem #sylwester #podrywajzwykopem

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od listopada spotykam się z dziewczyną i kocham ją. Ona również mi mówi, że mnie kocha, ale jednak im dłużej ją poznaje tym mam większe wątpliwości. Największy problem jest z dziećmi. Ona kompletnie nie chce mieć ich i chce się podwiązać, jak to mówi "Nie chce mieć pasożyta". Ja zaś chciałbym mieć jedno lub dwójkę dzieci. Też po alkoholu jest nieprzyjemna. W sylwestra , jak wypiła, to robiła mi
Od listopada spotykam się z dziewczyną i kocham ją. Ona również mi mówi, że mnie kocha, ale jednak im dłużej ją poznaje tym mam większe wątpliwości. Największy problem jest z dziećmi. Ona kompletnie nie chce mieć ich i chce się podwiązać, jak to mówi "Nie chce mieć pasożyta". Ja zaś chciałbym mieć jedno lub dwójkę dzieci. Też po alkoholu jest nieprzyjemna. W sylwestra , jak wypiła, to robiła mi

Świeże badanie - kwas stearynowy
No to co wołowinka, wieprzowinka, smalec a może jajeczko? ʕ•ᴥ•ʔ
@NooB1980
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #zdrowie #fullborsukworkout
Komentarz usunięty przez autora
Nie widzialem tej dyskusji, czy oni udowodnili ze takie mieso jest odpowiedzialne za pierwszy etap karcynogenezy czy ogolnie w grupie badanej wzrosla liczba zachorowan.
Coś w tym jednak chyba musi być, skoro ciągle się to słyszy i mówią o tym ciała i gremia, które wzbudzają szacunek.
Nie można z nauki wybierać sobie tego co pasuje, a to co nie gra z moim poglądem to bzdury.
A co do źródeł tego C18 kwasu, to masełko!! Nie ma nic lepszego od
Ale mnostwo srodkow ma potencjalnie dzialanie rakotworcze, ja jakos wierze ze jak ktos ma miec raka to go dostanie wczesniej czy pozniej. Zbyt wiele widzialem osob z grup ryzyka ktore skrupulatnie unikaly rzeczy rakotworczyxh, zdrowo sie odzywialy a tak dostawaly raka.
Trzeba sie cieszyc zyciem a nie przejmowac sie ze mieso niezdrowe, chemia niezdrowa. Zyje sie raz a na cos trzeba umrzec :)