Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim nie wiem ile macie lat, ale po tym co napisałeś, wynika, ze jest niedojrzała i ma kompleksy. Jak można mieć problem o rozmowę z kimś z pracy, nawet jak wysyłasz serduszka xD
  • Odpowiedz
Od listopada spotykam się z dziewczyną i kocham ją.

@mirko_anonim: jesteś najwyżej zauroczony. Alko, dramy po alko, fochy, jasno określone podejście do rodziny... to żaden materiał na stałą relację z jakąkolwiek przyszłością. Ty także się do tego nie nadajesz, masz infantylne podejście i zerową kumację rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
1. to że ktoś nie chce mieć dzieci w żaden sposób nie świadczy o tym czy kocha czy nie
2. reszta tego co opisujesz jak również twój sposób przedstawiania problemów to rasowa teen drama

Ucz się, baw się, wysyłaj "ludzią" serduszka i memiki, na poważne tematy jeszcze przyjdzie dla Ciebie czas. Good luck.
  • Odpowiedz
Ona kompletnie nie chce mieć ich i chce się podwiązać, jak to mówi "Nie chce mieć pasożyta". Ja zaś chciałbym mieć jedno lub dwójkę dzieci.

@mirko_anonim: Na tym mogłeś zakończyć wpis, to jest coś, gdzie nie da się pójść na żaden kompromis, więc związek jest bez przyszłości.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim widzę kilka głównych problemów:
1. Po miesiącu wyznajecie sobie miłość mimo że nawet się dobrze nie poznaliście, a do faktycznej miłości jeszcze trzeba przejść przez zauroczenie które może trwać nawet do 2 lat .

2. Ona nie chce dzieci a Ty chcesz. Już przez samo to Wasza relacja może robić się napięta bo ona każda kobietę chcąca dzieci będzie widzieć jako zagrożenie dla Waszego zwiazku. To tylko będzie eskalować w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Uciekaj, po opisie widać, że to ona ma problemy ze sobą przez swoje "insecurities". Także czym szybciej tym lepiej zanim zdąży ci r------ć życie społeczne
  • Odpowiedz
@B0mblak nie wiedziałeś. Po 2 spotkaniu to najwyżej zauroczenie, a że akurat u ciebie przekształciło się (być może) w miłość po czasie, to zupełnie osobna para kaloszy.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: może go mimo wszystko w--------ć na minę i zrobić dzieciaka by go potem przykotwić. To nie jest jakieś fantasy i schemat dość popularny bo "poczułam potrzebę zostania matką". Albo n--------i ci kotków/ piesków i będzie traktować jak dzieci.
  • Odpowiedz