Aktywne Wpisy

Salido +752

Sierran +197
Mirki, potrzebuję Waszej pomocy w nagłośnieniu sprawy.
Mój przyjaciel został dziś potrącony przez samochód. Kierowca uciekł z miejsca zdarzenia. Nie wiemy jeszcze, czy było to celowe działanie, czy kierowca był pod wpływem alkoholu lub innych środków.
Jeśli ktoś był w okolicy i ma jakiekolwiek nagranie z kamerki samochodowej, monitoringu lub widział, w którą stronę odjechał sprawca, albo posiada jakiekolwiek informacje mogące pomóc w ustaleniu jego tożsamości, będę ogromnie wdzięczny za kontakt. Proszę też o
Mój przyjaciel został dziś potrącony przez samochód. Kierowca uciekł z miejsca zdarzenia. Nie wiemy jeszcze, czy było to celowe działanie, czy kierowca był pod wpływem alkoholu lub innych środków.
Jeśli ktoś był w okolicy i ma jakiekolwiek nagranie z kamerki samochodowej, monitoringu lub widział, w którą stronę odjechał sprawca, albo posiada jakiekolwiek informacje mogące pomóc w ustaleniu jego tożsamości, będę ogromnie wdzięczny za kontakt. Proszę też o

źródło: comment_akfayvEZ9G7QNy9fkihxpwTgrv5rWuKl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@tomtom666: jeśli potem oddasz @Matus20095 część tego co na tej działce wyrośnie to w sumie brzmi jak przyzwoity układ ¯\_(ツ)_/¯
Ponadto w okolicy nie było innych owoców, zaś niektóre osoby zlikwidowały plantacje ze względu na niskie/niestabilne ceny skupu. Pojawiła się też
O nie to ja protestu nie popieram ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Związek Sadowników RP uważa, że jest to sytuacja patologiczna, która służy czerpaniu nadmiernie wygórowanych korzyści podmiotom przetwarzającym owoce" - napisali w apelu. Sadownicy domagają się podwyższenia cen za owoce kierowane do przetwórstwa."
A więc nie jakiegoś wolnego handlu, zmniejszenia obciążeń fiskalnych itd. Oni po prostu chcą by rząd zainterweniował i podwyższył ceny skupu owoców. Czysta Komuna 2.0