Wpis z mikrobloga

Siema. Potrzebuje programu typu Ivona Reader.
Mam pełno pokupionych ebooków, natomiast nie mam czasu ich wszystkich przeczytać, a przesłuchać mógłbym w pracy.
Do tej pory przerzucałem do ivony i dawałem czytaj do pliku. Niestety Ivona przy różnych podziałach na minuty albo dłuższym tekście się mega wysypuje i ucina mi książkę. Jest jakaś alternatywa?
#audiobook #ksiazki #audiobooki #ivona #reader #czytajzwykopem
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@cobra1994: @Heydecker: balabolka i tak potrzebuje zainstalowanego silnika głosu SAPI. taki silnik w systemie daje właśnie ivona. o ile wywalanie ivony dotyczy "edytora", a nie silnika, to balabolka się nada. jeżeli wywala się silnik, to problem raczej się nie rozwiąże.
nie jestem pewien, czy Windows na pokładzie nie ma silnika SAPI z głosem polskim (bo amerykański na pewno jest w standardzie: Sam).

inna alternatywa, to otwierać ebooki na
  • Odpowiedz
@frytex2: Testuje Balabolke i kurde podobnie jak w Ivonie , czyta mi 2 godziny ponad a to dopiero 1/3 ksiązkii jak przesune sobie w winampie powiedzmy to sprawdzam, że to dopiero właśnie 1/3cia. Nie wiem gdzie leży problem, że nie doczytuje do końca..
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@cobra1994: może Winamp nie obsługuje takiego długiego pliku? otwórz w vlc.
jak to nic nie da, spróbuj założyć microsoftową paulinę i nią wygeneruj, na próbę
  • Odpowiedz