@czupryneq: A co to ma do IOTY? Wciśnięto ludziom że tylko ona może do tego służyć. Nikt nie zaimplementuje takiego projektu. On nawet nie działa. Nie ma w sobie nic rewolucyjnego. Snapshoty i centralizacja kompletnie dyskredytują ją jako użycie. Co nam to daje? To samo można osiągnąć za pomocą zwykłych innych danych, bo tak samo są scentralizowane ale przynajmniej wydajniejsze i szybsze. Jeszcze jakiś token który został wykopany w 100%
@czupryneq: Trzeba bronić ludzie przed takimi farmazonami, bo znów jacyś jelenie przez takie newsy się w to zapakują. Myślcie sami, nie sugerujcie się ślepo tym co twórcy tego scamu p------ą bo akurat oni są skompromitowani i niewiarygodni kompletnie. Słyną z p---------a i ściemniania.
Ale spoko, to nie pierwszy i nie ostatni taki fame na iotę. Jeszcze wiele takich fake newsów zerujących na nieświadomych inwestorach przed IOTKĄ. Tylko tyle ma do
@czupryneq: Nawet rynek już nie reaguje na to p---------e, pozostał z tego marny token spekulacyjny który ciężko i niebezpiecznie przesyłać. Nie naganiajcie mirków na ten scam
@cyberpunkbtc Komisja Europejska oficjalnie uznała projekt + CityxChange - czyli według Ciebie Komisja Europejska kłamie albo nic takiego nie miało miejsca tak ?
@HaSSaN: Gdzie jest coś o IOCIE? CityxChnge to osobny projekt i jedynie IOTA w nim uczestniczy. Nikt nie użyje takiego badziewia. Można wiele innych lepszych i pewniejszych.
@HaSSaN: Wystawiam przeciw niej 2 inne mega scamy: XRP i NANO. Powiedz mi w czym jest lepsza IOTA od nich, bo w czym jest gorsza lista jest bardzo długa ;)
@HaSSaN: Gdyby to dotyczyło IOTY to chyba by rosła i to mocno... Obecnie pomimo wzrostów BTC w ostatnim tygodniu IOTA spadała. To jest kompletna żenada i pokazuje jak rynek w nią wierzy... Nawet nie małpuje wzrostów BTC tylko leci w dół.
Entuzjazm po takim newsie jak ch... Reakcja rynku:
@czupryneq: @HaSSaN: R---------a mnie to. Nie interesuję się tym scamem, mam go w dupie i wiem o takich rzeczach a wy inwestorzy nie wiecie? Przecież wy nawet podstaw tego projektu nie poznaliście.
To że jestem zapakowany w BTC nie znaczy że na zawsze. Gdybym widział choć cień szansy na sukces IOTY to bym jakiś ułamek BTC na to zamienił ;)
@cyberpunkbtc: poczekaj, ta technologia dopiero raczkuje, nie wymagajmy od tego jakiś super hiper patentów. Nie wiem jak można nazwać coś takiego scamem. Projekt jest cały czas rozwijany, nikt nie zabrał pieniędzy i nie uciekł.
@czupryneq: No zrobili tokeny i je sprzedali za $ ;) Zrozum, tu nie chodzi o to czy raczkuje czy nie. To nawet jeśli zostałoby naprawione i działało perfekcyjnie to jest beznadziejne bo założenia i sposób funkcjonowania są głupie. Jak najbardziej scam. Myślicie że ja się boje tego i dlatego po tym jadę? Że promuję BTC? Nie rusze kursu BTC ani odrobinę a gdybym usilnie i bezpodstawnie atakował IOTĘ to byłbym
@cyberpunkbtc: Przypominam potwierdzone info, że bidgojn zabija ludzi lol... Cholera wszędzie chco wszystkich oszukac, aż strach z domu wyjść... Bezpieczniej posiedzieć na wykopie i pokomentowac
@czupryneq: @HaSSaN: @kamil-wasniewski: Jeśli wsadziliście kasę w IOTA to przeczytajcie 3 razy wszystkie techniczne uwagi jakie napisał tu @cyberpunkbtc . Na gównie można zarobić ale należy być świadomym, że jest to śmierdzący odpad i nie udawać, że to pachnące kwiatki. (✌゚∀゚)☞ IOTA z technicznego punktu widzenia jest skazana na porażkę.
@HaSSaN: @czupryneq: @cyberpunkbtc: IOTA-internet rzeczy, patrnerzy Bosch, WV, byla nawet mowa ze Tesla kiedys,,,, no ja jestem fanbojem Muska wiec na tym przykladzie; Musk sam geniusz komputerowy, zatrudnia innych geniuszy i oni nie byli sobie w stanie poradzic z komunikacja miedzy pojazdami, znalezli iote i BINGO, dzieki chlopaki ze nam to zrobiliscie jak fajnie...... nie no zartuje, takie cos to programisci Tesli w kiblu podczas przerwy
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
https://bitcoinpl.org/iota-cityxchange-komisja-ue/
#kryptowaluty #iota
Ale spoko, to nie pierwszy i nie ostatni taki fame na iotę. Jeszcze wiele takich fake newsów zerujących na nieświadomych inwestorach przed IOTKĄ. Tylko tyle ma do
źródło: comment_zuy3dU3Udp3yleR4sl9cGYi6OvdM6Cjf.jpg
PobierzObecnie pomimo wzrostów BTC w ostatnim tygodniu IOTA spadała. To jest kompletna żenada i pokazuje jak rynek w nią wierzy... Nawet nie małpuje wzrostów BTC tylko leci w dół.
Entuzjazm po takim newsie jak ch... Reakcja rynku:
źródło: comment_gpdZN7EeJfnCb6p1SQoD63dMwDjBL4kw.jpg
Pobierz@czupryneq: White paper?
Przecież tego się nie kopie, nie powstają nowe. Wszystkie wytworzone na starcie i rzucone na rynek
To że jestem zapakowany w BTC nie znaczy że na zawsze. Gdybym widział choć cień szansy na sukces IOTY to bym jakiś ułamek BTC na to zamienił ;)
Zrozum, tu nie chodzi o to czy raczkuje czy nie. To nawet jeśli zostałoby naprawione i działało perfekcyjnie to jest beznadziejne bo założenia i sposób funkcjonowania są głupie. Jak najbardziej scam. Myślicie że ja się boje tego i dlatego po tym jadę? Że promuję BTC? Nie rusze kursu BTC ani odrobinę a gdybym usilnie i bezpodstawnie atakował IOTĘ to byłbym