Wpis z mikrobloga

@czupryneq: A co to ma do IOTY? Wciśnięto ludziom że tylko ona może do tego służyć. Nikt nie zaimplementuje takiego projektu. On nawet nie działa. Nie ma w sobie nic rewolucyjnego. Snapshoty i centralizacja kompletnie dyskredytują ją jako użycie. Co nam to daje? To samo można osiągnąć za pomocą zwykłych innych danych, bo tak samo są scentralizowane ale przynajmniej wydajniejsze i szybsze. Jeszcze jakiś token który został wykopany w 100%
  • Odpowiedz
możesz podać jakieś źródło o tych informacjach co podajesz? Np. z tym, że 100% premine

@czupryneq: White paper?
Przecież tego się nie kopie, nie powstają nowe. Wszystkie wytworzone na starcie i rzucone na rynek
  • Odpowiedz
@czupryneq: @HaSSaN: R---------a mnie to. Nie interesuję się tym scamem, mam go w dupie i wiem o takich rzeczach a wy inwestorzy nie wiecie? Przecież wy nawet podstaw tego projektu nie poznaliście.

To że jestem zapakowany w BTC nie znaczy że na zawsze. Gdybym widział choć cień szansy na sukces IOTY to bym jakiś ułamek BTC na to zamienił ;)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cyberpunkbtc: poczekaj, ta technologia dopiero raczkuje, nie wymagajmy od tego jakiś super hiper patentów. Nie wiem jak można nazwać coś takiego scamem. Projekt jest cały czas rozwijany, nikt nie zabrał pieniędzy i nie uciekł.
  • Odpowiedz
@czupryneq: No zrobili tokeny i je sprzedali za $ ;)
Zrozum, tu nie chodzi o to czy raczkuje czy nie. To nawet jeśli zostałoby naprawione i działało perfekcyjnie to jest beznadziejne bo założenia i sposób funkcjonowania są głupie. Jak najbardziej scam. Myślicie że ja się boje tego i dlatego po tym jadę? Że promuję BTC? Nie rusze kursu BTC ani odrobinę a gdybym usilnie i bezpodstawnie atakował IOTĘ to byłbym
  • Odpowiedz
@HaSSaN: @czupryneq: @cyberpunkbtc: IOTA-internet rzeczy, patrnerzy Bosch, WV, byla nawet mowa ze Tesla kiedys,,,, no ja jestem fanbojem Muska wiec na tym przykladzie; Musk sam geniusz komputerowy, zatrudnia innych geniuszy i oni nie byli sobie w stanie poradzic z komunikacja miedzy pojazdami, znalezli iote i BINGO, dzieki chlopaki ze nam to zrobiliscie jak fajnie...... nie no zartuje, takie cos to programisci Tesli w kiblu podczas przerwy
  • Odpowiedz