Aktywne Wpisy

kt13 +8
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

Znalazł ktoś potwierdzenie, że faktycznie odbyło się ostatnie pożegnanie Śp. Mateusza w tym kościele św mikołaja w Wałczu? czy znowu Muran wali w ch--a #primemma

https://bitcoinpl.org/iota-cityxchange-komisja-ue/
#kryptowaluty #iota
Ale spoko, to nie pierwszy i nie ostatni taki fame na iotę. Jeszcze wiele takich fake newsów zerujących na nieświadomych inwestorach przed IOTKĄ. Tylko tyle ma do
źródło: comment_zuy3dU3Udp3yleR4sl9cGYi6OvdM6Cjf.jpg
PobierzObecnie pomimo wzrostów BTC w ostatnim tygodniu IOTA spadała. To jest kompletna żenada i pokazuje jak rynek w nią wierzy... Nawet nie małpuje wzrostów BTC tylko leci w dół.
Entuzjazm po takim newsie jak ch... Reakcja rynku:
źródło: comment_gpdZN7EeJfnCb6p1SQoD63dMwDjBL4kw.jpg
Pobierz@czupryneq: White paper?
Przecież tego się nie kopie, nie powstają nowe. Wszystkie wytworzone na starcie i rzucone na rynek
To że jestem zapakowany w BTC nie znaczy że na zawsze. Gdybym widział choć cień szansy na sukces IOTY to bym jakiś ułamek BTC na to zamienił ;)
Zrozum, tu nie chodzi o to czy raczkuje czy nie. To nawet jeśli zostałoby naprawione i działało perfekcyjnie to jest beznadziejne bo założenia i sposób funkcjonowania są głupie. Jak najbardziej scam. Myślicie że ja się boje tego i dlatego po tym jadę? Że promuję BTC? Nie rusze kursu BTC ani odrobinę a gdybym usilnie i bezpodstawnie atakował IOTĘ to byłbym