Aktywne Wpisy

Fekalny_okuratnik +305
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
źródło: statlook
Pobierz
wortor +419
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
źródło: IMG_5086
Pobierz

#bekazprawakow #bekazpisu #prawackalogika #neuropa
źródło: comment_dWIuHZJG7r3zcrhXCrTHZ17fORONsv4F.jpg
PobierzPs. I oskarżając drugiego człowieka wypadałoby jednak jakiś research zrobić a nie podchodzić do tego a najwyżej wrzucę kolejne oszczerstwo i trudno.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@taza: ... Ale co nas to obchodzi? xd kim ty jesteś żeby takie groźby nam rzucać :D
@adibor: Merytorycznie zgadzam się z Tobą co do tego wpisu, jednakże tagi Ci się pomyliły - PiS nie ma nic wspólnego z prawicą.
„Szkoda, że takie instytucje jak BBC czy Encyklopedia Britannica o tym nie wiedzą.
Nie będę wspominał o takich niszowych pisemkach jak The Economist, The Guardian, Independent, New York Times, które zgodnie określają PiS jako
1. "Kiedy on sam mówi o sobie Jurek Kiler!" - całe pisowskie środowisko nazywa siebie prawicą.
2. Reszta konserw też niejednokrotnie idzie ramię w ramię z PiSem gdy tylko im to pasuje.
3. Jak długo liberałów będą nazywać lewakami i komuchami, tak długo PiS będą nazywać prawakami.
@adibor: Wiesz, jeśli ja i koledzy z boiska nazwiemy się poważnymi piłkarzami, którzy powinni zagrać na obecnie trwających mistrzostwach świata - to nie oznacza, że tak faktycznie jest.
@JulienSorel: celniej się nie dało xD