Aktywne Wpisy

M83_ +7
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
kaholko 0
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ?
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu ?
Ocencie jej wyglad

A jak siebie przypomnę, że gadają takie bzdury miała celność się dopieprzać do Dawida Myśliwca o to, że niby jest nierzetelny, to mnie krew zalewa.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiele redakcji opublikowało to zdjęcie jako prawdziwe, nawet Cenckiewicz, który jest historykiem, je udostępniał
XDDDDDDDDDDD. Jak śmiechłem. Jak się ogląda i wierzy w to co piszą prawicowe media, to się może także okazać, że szczepionki powodują autyzm, Ziemia jest płaska, a USA przetrzymują i robią eksperymenty na kosmitach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie żeby mnie to szczególnie dziwiło - na moim wydziale też widziałem takich doktorów, ale nie zmienia to faktu, że gdyby miala troche RiGCz, to powinna się zapaść pod ziemię.
@adibor: Po osobie z tytułem naukowym można oczekiwać, że umie korzystać ze źródeł i weryfikować dane. Widząc idiotyzmy, które radośnie i z pełnym przekonaniem udostępnia publicznie @fiziaa, można nabrać poważnych
@to_juz_przesada: bardziej by pasowało powinno się oczekiwać, kto miał bliższą styczność ze środowiskiem naukowym (a ja akurat miałem), ten wie jak nieraz powstają prace i ile są warte.
Od czasu jak to zobaczyłem to się właśnie zastanawiam jak patrzeć na jej "przedmiotowe" wpisy. Widziałem