Aktywne Wpisy
framugabezdrzwi +769
w końcu ktoś powiedział że te wywiady w samochodzie są z dupy
spirityfree +108
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
https://twitter.com/macdac/status/1014479512132837379
#neuropa #prawo #tklive #trybunalkonstytucyjny #wolnesady #sadnajwyzszy #ciekawostkihistoryczne
zastanawiające jest to, że nie nudzi wam się ta oderwana od rzeczywistości histeryczna retoryka, wg której znajdujemy się w jakimś stanie zagrożenia wolności, upadku demokracji itp. itd. Przecież już od czasu klęski Kodu widać, że nikt normalny tego nie kupuje. Ludzie żyją sobie jak żyli, pracują jak pracowali i w dupie mają wasze krokodyle łzy.
@Paul_Proteus: ileż to już było identycznych przykładów z historii. Schemat jest zawsze dokładnie ten sam. Nawet kiedyś wiersze o tym pisali.
Niedługo po wojnie 1914–1918 w Europie powstały pierwsze
państwa faszystowskie W tych państwach
słońce wschodziło i zachodziło o normalnej porze opromieniając
dachy domostw i wzgórz zieloną spadzistość W oborach
łagodnie ryczało bydło Matki o świcie
budziły dzieci całując je w czoło Ojcowie wracając z pracy
O tym właśnie mówię. Zamiast tanich sloganów, idiotycznych teorii i oderwanych od rzeczywistości scenariuszy, twoi idole wzięliby się chociaż za napisanie programu i wygranie wyborów. Tyle tylko, że to wymagałoby jakiegoś wysiłku więc lepiej straszyć swój pusty jak bęben elektorat, odradzającym się faszyzmem. I wy się nabijacie z pasków w Wiadomościach... XD
ale do czego ja mam się tu odnosić? Do urojeń kogoś, komu Tomek Lis wszedł za motzno? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak rozmawiać z wariatem?
No przede wszystkim.
demos kratos
czyli "rozdział władz" xDDDDDDDDDDDDDDDD
a do kogo ty się zwróciłeś, gdy zabierali ci pieniądze z OFE? A przepraszam, 13lat i świnka, skarbonka...
Komentarz usunięty przez moderatora
Paradoks, bo jesteś puściutki jak bęben, a jednocześnie pełen frazesów. Nie rozumiesz nawet najprostszych terminów. Skoro rozdział władz jest podstawową zasadą demokracji, tojak wyjaśnisz posłów piastujących funkcje ministrów? Okazuje się, że według twojej definicji po upadku PRLu żyjemy wciąż w jakiejś nie-demokracji.
Dla osób z boku przyglądających się tej żałosnej dyskusji: trójpodział to od zawsze był stan, w którym poszczególne władze, mniej więcej się równoważyły. Od zawsze się przenikały
xD
@ZaplutyKarzelReakcji: