Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomaszwanna: ale jak oszukani? Przecież wiadomo, ze sklep robi promocję. Wystarczy poczekać z zamówieniem dzień czy dwa, zwykle przecież i tak robi się je na zapas. Akurat oni mają dużo promocji, a to na karmę a to na żwirek, do tego można wykupić sobie roczną zniżkę, no i obsługa jest mega w porządku, zawsze szybko zwracają kasę jeśli coś się uszkodzi, więc co jeszcze mają zrobić? Często te gratisy są
  • Odpowiedz
@savanna: a najlepsze, że te promocje zazwyczaj pojawiają się we wtorek, i zawsze ale to zawsze jest wysyp żali i pretensji, że "zamówienie poszło wczoraj!", tak jakby ten jeden dzień nie można było zaczekać z zakupami XD
  • Odpowiedz
@tomaszwanna: ech, to też nie tak. Za pierwsze zamówienie masz 5% rabatu więc i tak jesteś z bonusem w kieszeni. Tu chodzi raczej o to, że każdy chciałaby wszystko za darmo (spoko, ja też xd), ale to jest sklep, gratis to jego wolna wola, mogłoby tego nie być i też czułbyś się oszukany?
  • Odpowiedz
@Sniezkaberka: dokładnie xd mnie rozbrajają też historie pisane w celu wyłudzenia gratisu. Aż kiedyś nawet powiedziałam komuś, że też napiszę komentarz, że mam czwórkę przybłęd chorych (kot głuchy, drugi bez zębów, obojniak z zapaleniem nerek, pies z alergią i po operacji nowotworu oka i sunia ze złamanym żebrem i problemami układu trawiennego) i niech mi za to dadzą dożywotnii zapas karmy za darmo xd
  • Odpowiedz
@savanna: Ja rozumiem, że komuś może być smutno, ze się nie załapał na gratis, ale nie rozumiem wylewania gorzkich żali w komentarzach. Mnie by było jednak trochę głupio podpisywać się swoim imieniem i nazwiskiem pod takim czymś. Tak samo nie ogarniam ludzi piszących na FB komentarze typu "ale drogo :((( może rabacik dla mnie? nie stać mnie :((".
  • Odpowiedz
@Shanny: oj, to szczególnie można zobaczyć na stronach z usługami typu fryzjer/kosmetyczka. Szukałam niedawno u siebie kogoś, kto robi mikrodermabrazję, więc sprawdzałam opinie o salonach i przynajmniej kilka razy zrobiłam facepalma przy komentarzach w stylu "chodziłam na kwasy, ogólnie w porządku, ale ceny zbyt wygórowane" albo "wszystko ok, ale cena za mikro stanowczo za wysoka". I oczywiście gwiazdka mniej za to. Cennik jest jawny, każdy płaci tyle samo, wiadomo, że
  • Odpowiedz