Aktywne Wpisy

hansoloxd +455
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
Snowflake_ +11
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 79.7% (658)
- 11%-30% 9.8% (81)
- 31%-50% 1.9% (16)
- 51%-70% 8.6% (71)

Syndrom Piotrusia Pana to nie są ludzie, którzy są w wieku 35 lat singlami tylko ludzie, którzy na wielu różnych płaszczyznach boją się skonfrontować ze sobą fakt, że są już dorośli i ludzi wokół nich zaczynają ich miażdżyć swoimi oczekiwaniami. Czego spodziewasz się po kimś kto ma 20 lat? Nie ma doświadczenia, dopiero wkracza na rynek zawodowy, niewiele potrafi, nie zgromadził żadnego pokaźnego majątku - krótko mówiąc, żółtodziób, który
@Volgin:
Możesz tak podsumować właściwie całe swoje życie, które jest nieustannym przesuwaniem się między tabelkami wielkich korporacji albo rządów państw, które po prostu odhaczają cię w zależności od twojej sytuacji: problem/konsument/wróg/przyjaciel itd. To, że nie weźmiesz kredytu na mieszkanie po prostu sprawi, że przestaniesz być klientem jednego z kilkuset banków na świecie, które dałyby ci jakieś śmieszne pieniążki. ¯\_(ツ)_/¯ To
Co ciekawe, przy odpowiednim rozumowaniu nawet lęku przed śmiercią można się wyrzec i przez to stać się chociaż po
K---a jak tak można żyć xD
@ImYourPastClaire: No i się zaczyna :D
Jak widać chłop się nie zakochał i nie czuje potrzeby życia w związkach, to już zaczyna się analiza "ło pewnie nie miałeś rodziny" albo "pewnie sie cykasz dorosłości" Czemu tak?
Komentarz usunięty przez autora
Sam nigdy nawet ojca nie mialem, wzorcow tez nie bylo, ale jednak zdecydowalismy sie na dziecko, a potem na slub. No i jest o niebo lepiej, takie uczucie, ze caly czas budujesz cos trwalego, a u ciebie to w sumie jakbys co chwila od nowego save'a zaczynal, if you know what I mean ( ͡° ͜ʖ ͡°
@janeeyrie: o właśnie to. Ja też byłam przeciwniczką małżeństw i dzieci, dopóki nie spotkałam kogoś, przez kogo moje poglądy na te kwestie zmieniły mi się o 180 stopni. ;)
Komentarz usunięty przez autora
Syndrom Piotrusia Pana to mi się z tym gościem kojarzy:
źródło: comment_bX0XIPuQuKtyquQEUmaPCYsRb6vOBjAg.jpg
PobierzNie, nie jest to bait. Mieszkanie za gotówkę kupiłem z tego że dostałem spadek, akurat starczyło na małą kawalerkę, ale taka mi idealnie wystarcza, więc nie chciałem dokładać do większego. A auto na wypasie mam z tego że mam 35 lat i od 13-14 lat pracowałem... to takie dziwne? Wydatków na życie mam naprawdę niewiele (tylko