Wpis z mikrobloga

@mastopiron: Z tobą się nie opłaca dyskutować, bo cokolwiek nie zrobi kobieta to jej umniejszasz, a cokolwiek nie zrobi facet - wow, facet to umie. Chciałabym żebyś chociaż na jeden dzień przyszedł "podlewać roślinki" przy takich badaniach - fajnie byłoby zobaczyć jak robisz pod siebie na rzadko, bo nie wiesz od czego zacząć. Roślin przy badaniach naukowych się nie podlewa, ale żeby to wiedzieć trzeba być kimś więcej niż ignorantem.
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
Ostatnio byłem w spodku na IEM w Katowicach. Jakoś nie widziałem tam żadnej kobiety na scenie a drużyn było sporo. Dlaczego żadna żeńska drużyna esportowa tam nie wystąpiła? Nie dają rady konkurować z facetami?
  • Odpowiedz
@mastopiron: I masz odpowiedź na swoje żale. Nie znajdziesz kobiety dopóki będziesz uważał je za gorsze. Bo uważasz je za gorsze i słabsze. Nie zasłaniaj się nauką, to jest twoje zdanie i widzę to po sposobie w jaki się tu wypowiadasz i po tej dyskusji. I tak nadal jestem ciekawa gdzieś ty widział takie badania które potwierdzają te tezy które wypisałeś. Byłabym wdzięczna za podlinkowanie. A wniosek jest prosty -
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
ale one nie wiedzą o tym, że nimi gardzę. Skąd mają wiedzieć skoro z żadną nie rozmawiałem chyba od gimnazjum

https://www.researchgate.net/publication/36789370_Why_are_women_smaller_than_men_When_anthropology_meets_evolutionary_biology
kobiety są niższe od facetów
tego jest pełno w google wystarczy poszukać bądź zobaczyć dlaczego kobiety nie konkurują z mężczyznami tylko mają swoje
  • Odpowiedz
@mastopiron: wiesz co, dobra, poddaję się. Jesteś mizoginem, jeśli tego nie widzisz to twoja sprawa. Wiesz czemu nikogo sobie nie znajdziesz? Bo gardzisz kobietami. Nie musisz z nimi rozmawiać żeby od siebie odpychać. To widać w sposobie patrzenia na kobietę, w sposobie pisania, nastawienia do nich. I uważam, że nie powinienieś mieć kobiety. Tak będzie lepiej dla niej. Żadna kobieta nie zasługuje na to żeby być z kimś kto uważa
  • Odpowiedz
@Suck_My_Duck: Faktycznie, spawać potrafią tylko faceci, bo to jest zaszczytne zadanie tylko dla facetów i żadna dziewczyna sobie z tym nie poradzi

Kolejny przekonany o swojej wielkości. Nawet jak kobiety są mniej inteligentne to nie oznacza automatycznie, że ty jesteś bardziej inteligentny tylko dlatego że jesteś facetem xD I tylko kobiety popełniają błędy! Bo nigdy żaden most nie p--------ł przez faceta i jego złe obliczenia, nigdy żaden facet nie miał
  • Odpowiedz