Aktywne Wpisy

maniek74 +111

baidu +20
Ciekawe podsumowanie dlaczego administracja D. Trumpa moze dazyc do krachu na gieldzie.
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do

![Perfekcyjny wszechświat. Jakim cudem istniejemy? -[POP Science]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d43466ea64e0ede8b8c7f3fa1e05a45f1805ab222b976330654ad18e5530df44,q80.jpg)

- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych
Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
facet nie traktowałby źle kobiety jeżeli ona by tego nie chciała. Wystarczy wybrać porządnego a nie jakiegoś sebixa/ chada
Uważasz, że wszystkie kobiety które są katowane w na pozór normalnych małżeństwach to dostają w------l na swoje życzenie?
ja się nie obracam w towarzystwie kobiet bo na tak wymagającym kierunku jak informatyka ich po prostu nie ma. Jedyne miejsca w których z nimi rozmawiam to sklep spożywczy jak mówię "dzień dobry" i tinder choć tam nie odpisują
nie jestem gejem
@Suck_My_Duck: a ty jesteś pieprzonym mizoginem. Jeszcze to lekceważące podejście do Skłodowskiej-Curie. Tego się czytać nie da, zrób wszystkim przysługę i skończ pisać te z-----e głupoty.
Nie będzie to jednak dzień męskiej chwały,
Gdyż tylko odsetek rodzi się wspaniały,
Osiągnąłeś coś jak Einstein? Wątpliwa teza,
Choć w twym męskim ego musi
Komentarz usunięty przez autora
ale to nie ja tak uważam tylko nauka. Coś co zostało udowodnione.
moi koledzy też są samotni. U mnie w grupie około 4 osoby z 30 są w związkach (z czego jeden poznał ją na imprezie).
Ta dyskusja zaczęła mnie w------ć, znajdujcie sobie na każdy swój problem odpowiednie wytłumaczenie z puli waszych tłumaczeń, powodzenia.
no są gorsze i jest to udowodnione naukowo. Nie bez powodu jest specjalnia ESPORTOWA LIGA KOBIET, MISTRZOSTWA PIŁKI NOŻNEJ KOBIET itp. Miej pretensję do natury nie do mnie.
mam pretensję do was bo to nie ode mnie zależy czy będę w związku tylko od różowych. Gdyby to ode mnie zależało to już dawno bym jakąś znalazł.
Myślę, że to trolling, całkiem udany,
Zatem nie bądźmy znów jak barany,
Tylko zostawmy im te badania,
I mylne, sfałszowane