Wpis z mikrobloga

Ciesze się, że jestem facetem bo:
- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych

Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mastopiron: G---o prawda, jeśli dbasz o siebie, nosisz normalne ubrania, nie zachowujesz się dziwnie- to nie chodzi o wygląd, a o charakter. Może masz cechy desperata których sam nie zauważasz. Mam wśród znajomych z 5 ekstremalnych chudzielców, każdy w związku.
  • Odpowiedz
@mastopiron: No to tak samo z kobietami, wystarczy wybrać jakąś miłą, grzeczną laskę, a nie Karynę spod znaku "szlachta nie pracuje" czy gold-diggerkę rządzącą się twoim hajsem.
Uważasz, że wszystkie kobiety które są katowane w na pozór normalnych małżeństwach to dostają w------l na swoje życzenie?
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
ja się nie obracam w towarzystwie kobiet bo na tak wymagającym kierunku jak informatyka ich po prostu nie ma. Jedyne miejsca w których z nimi rozmawiam to sklep spożywczy jak mówię "dzień dobry" i tinder choć tam nie odpisują
  • Odpowiedz
Takie oblicza wasze, była jakas Skłodowska Kuria co okradła faceta z jego wszystkich patentów a na koniec go napromieniowała zeby to nie wyszło na jaw, a tak poza tym?

Jestescie głupie

@Suck_My_Duck: a ty jesteś pieprzonym mizoginem. Jeszcze to lekceważące podejście do Skłodowskiej-Curie. Tego się czytać nie da, zrób wszystkim przysługę i skończ pisać te z-----e głupoty.
  • Odpowiedz
@norepinefryna:

jedyna rada - przestań uważać kobiety za gorsze od siebie

ale to nie ja tak uważam tylko nauka. Coś co zostało udowodnione.

pogadaj z jakimś kolegą który cię zna osobiście, żeby ci powiedział co robisz nie tak.

moi koledzy też są samotni. U mnie w grupie około 4 osoby z 30 są w związkach (z czego jeden poznał ją na imprezie).
  • Odpowiedz
@mastopiron: no to jeśli to jest nauka to bądź do końca życia sam. Kto by k---a chciał być z osobą która uważa ją za gorszego człowieka bo jest kobietą? Póki nie zmienisz swojego myślenia to sobie nikogo nie znajdziesz i taka jest prawda. Sama twoja postawa i nastawienie nie pozwoli ci nikogo sobie znaleźć, bo wszystkie kobiety są słabe i głupie i tak je traktujesz, nawet jak sobie nie zdajesz
  • Odpowiedz
@Polkopsky: ludzie po 25+ lat i uważają, że urodzenie się kobietą to jest jakieś ułatwienie. Niby jakie? Jak gdzie się nie ruszymy to trzeba 2x mocniej udowadniać swoją wartość bo tacy jak wy uważają nas za głupsze i mniej wartościowe.
Ta dyskusja zaczęła mnie w------ć, znajdujcie sobie na każdy swój problem odpowiednie wytłumaczenie z puli waszych tłumaczeń, powodzenia.
  • Odpowiedz