Wpis z mikrobloga

Ciesze się, że jestem facetem bo:
- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych

Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polkopsky to, kto mi sie podoba, a to, dla kogo jestem miła i kogo dobrze traktuje to zupelnie inne rzeczy. A tak w ogole to wiele kobiet ma tak, ze super przystojniak moze sie stac 2/10 bo sie odzewie i odwrotnie. Takze nic nie jest czarnw albo białe
  • Odpowiedz
@cptyossarian123: to jest jakiś troll? bo nie jest mi do śmiechu. Jeśli nie to przeczytaj jeszcze raz co napisałam.
@mastopiron: umiesz czytać? tak mi napisało moich 4 znajomych facetów. Twoja opinia jest inna niż opinia większości. Pogódź się z tym
@Polkopsky: No tak, bo między niepełnosprawną a wychowywaniem daru od chada to już nic nie ma

dajcie wy mi k---a święty spokój, jak zaczynałam tę dyskusję
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
mogłaś się ich zapytać
"2 dziewczyny mają idealny charakter, zainteresowania itd którą wybierasz modelkę czy grubą" no wezmą modelkę na seksy wiadomo a na stałe wybraliby tą, która bardziej pasuje do budowy ich ciała.
  • Odpowiedz
@norepinefryna:

dajcie wy mi k---a święty spokój, jak zaczynałam tę dyskusję to chciałam wam pokazać że życie i kontakty damsko-męskie nie są wcale takie trudne, ale wy wierzycie głęboko w swój przegryw, jesteście przekonani o nim głęboko w sobie i nic, powtarzam NIC nie przekona was że można inaczej żyć niż narzekać i płakać że nikt was nie chce. Wam są potrzebne głębokie zmiany, jakaś terapia, bo nic z racjonalnych
  • Odpowiedz