Aktywne Wpisy

yahoomlody +99
Lowca90 +396
Podłoga drewnina w jednym z warszawskich przedszkoli była w opłakanym stanie przed moją pracą. Ruszające się klepki, trzeszczące przy chodzeniu, pozbawione lakieru, brudne po których codziennie biegają najmłodsi. Stał się cud i przemiła dyrektorka dostała budżet na maly remont. Podłogę udało się ustabilizować dzięki kilkuset zastrzykom kleju puchnącego, wycyklinować i polakierować. Efekt jest co najmniej zadowalający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
źródło: temp_file5898364385308265073
Pobierz

- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych
Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
no na jedno wychodzi gdybym ja był gruby to też źle bym się czuł przy modelce bo ona zapieprza a ja nie. Wolałbym mieć grubą dla spokoju ducha
Komentarz usunięty przez autora
no wzięliby modelkę na s--s a na stałe wzięliby kogoś podobnego do siebie
masz 2 laski taki sam charakter, zainteresowania itd jedynie różnią się wyglądem. Na s-x zawsze facet weźmie modelkę a na stałe tą z podobnym wyglądem
Komentarz usunięty przez autora
jak im bliżej do modela niż do grubej to wybiorą modelkę a jak nie zamierzają zakładać rodziny to też wybiorą modelkę wiadomo.
@mastopiron: umiesz czytać? tak mi napisało moich 4 znajomych facetów. Twoja opinia jest inna niż opinia większości. Pogódź się z tym
@Polkopsky: No tak, bo między niepełnosprawną a wychowywaniem daru od chada to już nic nie ma
dajcie wy mi k---a święty spokój, jak zaczynałam tę dyskusję
mogłaś się ich zapytać
"2 dziewczyny mają idealny charakter, zainteresowania itd którą wybierasz modelkę czy grubą" no wezmą modelkę na seksy wiadomo a na stałe wybraliby tą, która bardziej pasuje do budowy ich ciała.
Tak, pewnie zostaw nas. Idź się bolcować z gigachadem
z ULTRAMEGATRYLIARDMILIARDUBERCHADEM
Ma pałę jak z Krakowa nad morze, ale będzie się działo