Aktywne Wpisy
MrRidiculous +167
#gielda Jestem na minusie na super bezpiecznej inwestycji w ETF S&P 500 która miała mi dawać 15% rocznie i emeryturę w wieku 40 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do kogo mam się zwrócić o zwrot środków?

Dobry_Gospodarz +21
źródło: temp_file9141037573533717981
Pobierz

- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych
Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
Zastanawia mnie jedno -
tak chciałbym mieć mniej inteligentną od siebie dziewczynę bo jak będzie np. rozwidlenie drogi w lewo i prawo to ja powiem "chodź w prawo" i ona mnie nie przegada jakimiś dziwnymi argumentami, żebyśmy skręcili w drugą stronę.
Komentarz usunięty przez autora
Ale i tak będziesz mi wmawiał, że mamy lepiej, w końcu wiesz lepiej jak to jest żyć jako kobieta.
inteligencja to coś z czym się rodzisz a ja wykorzystuje ją w programowaniu
Komentarz usunięty przez moderatora
Właśnie prowadzę badania naukowe nad roślinami leczniczymi na swojej uczelni. Po czym wchodzę na wypok i widzę jak ktoś pisze, że kobiety to są głupie i w ogóle gorszy sort człowieka. I wy się
podlewasz roślinki na uczelni gdzie masz gotowy sprzęt itd gratuluję. Faceci robili takie rzeczy w garażu używając prymitywnych narzędzi ze sklepu za 99 centów.
@andriankowalski11:
https://www.business-standard.com/article/companies/google-employee-claims-men-make-better-programmers-than-women-sparks-row-117080700191_1.html
Komentarz usunięty przez moderatora