Wpis z mikrobloga

Ciesze się, że jestem facetem bo:
- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych

Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mastopiron: No i kółko się zamyka xD Co za żenująca dyskusja xD Zadaj sobie pytanie czy chciałbyś być z kimś kto traktuje cię jak gorszego człowieka? Bo ja nie. I żadna dziewczyna też by nie chciała. To nie tylko nauka tak uważa (swoją drogą chętnie bym zobaczyła te badania na które się tak powołujesz) a głównie ty tak uważasz i kierujesz się tym przekonaniem w życiu.
Zastanawia mnie jedno -
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
tak chciałbym mieć mniej inteligentną od siebie dziewczynę bo jak będzie np. rozwidlenie drogi w lewo i prawo to ja powiem "chodź w prawo" i ona mnie nie przegada jakimiś dziwnymi argumentami, żebyśmy skręcili w drugą stronę.
  • Odpowiedz
@Polkopsky: xDDDDDDD chciałabym żeby chociaż ze 3 punkty z tego co napisałeś to była prawda. Nie dostaję hajsu za nic od nikogo, jestem samotna (rozumiem że chodzi o posiadanie partnera), emerytura jest szybciej (1 prawdziwy punkt).
Ale i tak będziesz mi wmawiał, że mamy lepiej, w końcu wiesz lepiej jak to jest żyć jako kobieta.
  • Odpowiedz
@Suck_My_Duck: Właśnie takie pajace jak ty umniejszają osiągnięciom kobiet. Zauważ że przez długi czas kobiety nawet nie mogły się kształcić, oj ciekawe przez kogo... I ciekawe, że w takim wypadku kobiety mają mniej osiągnięć na koncie...
Właśnie prowadzę badania naukowe nad roślinami leczniczymi na swojej uczelni. Po czym wchodzę na wypok i widzę jak ktoś pisze, że kobiety to są głupie i w ogóle gorszy sort człowieka. I wy się
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
podlewasz roślinki na uczelni gdzie masz gotowy sprzęt itd gratuluję. Faceci robili takie rzeczy w garażu używając prymitywnych narzędzi ze sklepu za 99 centów.
@andriankowalski11:

No i programowanie nie wymaga jakiejś ponadprzeciętnej inteligencji, teraz zresztą pcha się całą masę kobiet do IT. Chyba że programujesz niskopoziomowo kernel do linuksa, robisz machine learning na wysokim poziomie itd. Resztę ogarnie praktycznie każdy przy odrobinie samozaparcia

https://www.business-standard.com/article/companies/google-employee-claims-men-make-better-programmers-than-women-sparks-row-117080700191_1.html
  • Odpowiedz