Aktywne Wpisy

proweniencja +312

"broniłbym tego państwa gdyby było warte bronienia" to ogromny cope który ciagle przewija się na wykopie
mieszkałem w kilku krajach i Polska jest najlepszym z nich
-jest bezpieczna
-jest mnóstwo uczelni na które łatwo się dostać
-pkb z--------a jak p------e
mieszkałem w kilku krajach i Polska jest najlepszym z nich
-jest bezpieczna
-jest mnóstwo uczelni na które łatwo się dostać
-pkb z--------a jak p------e

- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych
Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
no piszesz, że na terapię ale ona wygląda zazwyczaj tak, że przepisują leki aby zabić popęd.
Piszesz też, żeby nie traktować jak gorszego człowieka ale one nie wiedzą o tym, że je tak traktuje bo nawet ze mną nie rozmawiają.
A mogłabyś przedtem na nas splunąć?
jak mają wgl rozmawiać jak ja nie mam żadnego kontaktu z różowymi w rzeczywistości? Gdybym był pakerem to same by mnie zagadywały jak przechodzę np przez miasto.
no nie chcą ze mną gadać bo nawet nie odpisują na pierwszą wiadomość nie ważne co napiszę czy skopiuję z internetu itd. a jak już to odpisują samotne matki albo imprezowiczki. Często jest tak, że przez pomyłkę dają like a później usuwają parę. No i najważniejsze nie daje swipe różowym poniżej 5/10.
no ale co ja teraz złego zrobiłem? Miałaś może konto na tinderze na faceta? Bo to inaczej wygląda jak likeujesz jako kobieta i jako facet.
też tak kiedyś myślałem ale jednak schemat zachowań się powtarza. Jako kobieta bez problemu byłem w stanie znaleźć faceta na tinderze a jako facet już nie mogłem nikogo poznać :/
Tyle. Kończę, powodzenia.
PS Już sam fakt podszywania sie pod kobietę wystarczyłby mi żeby przestać się interesować danym facetem. Chore.
no zagaduję np "cześć, ładnego masz kotka widać, że o niego dbasz. Zajmujesz się tym na profesjonalnie?"
albo "cześć, jak leci?"
bądź "cześć, bardzo mi się spodobałaś, co tam u Ciebie słychać?"
no nic nie działa a jak już to odpisują imprezowiczki/ samotne matki
no tak. Prędzej taką poznam w internecie niż na imprezie
próbowałem różnych tekstów od banałów po te znalezione w internecie i odpisywały tylko imprezowiczki lub samotne matki... chyba, że na tinderze nie ma normalnych dziewczyn to wtedy wszystko by się wyjaśniło tylko jeśli nie tinder to co skoro ja nie mam nigdzie kontaktu z różowymi.
@dwustokrotka:
na studiach nie mam różowych bo jestem na informatyce, na kursach tańca brakuje różowych i często faceci tańczą ze sobą i