Wpis z mikrobloga

Ciesze się, że jestem facetem bo:
- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych

Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@norepinefryna:
no piszesz, że na terapię ale ona wygląda zazwyczaj tak, że przepisują leki aby zabić popęd.
Piszesz też, żeby nie traktować jak gorszego człowieka ale one nie wiedzą o tym, że je tak traktuje bo nawet ze mną nie rozmawiają.
  • Odpowiedz
@mastopiron: nie rozmawiają bo widzą zanim dojdzie do rozmowy jakie masz nastawienie. Jak patrzysz na nie, komunikacja niewerbalna-mówi ci to coś? Piszę to już chyba szósty raz i więcej nie zamierzam. Koło się zamyka.
  • Odpowiedz
@norepinefryna: no w sumie masz rację, typ wychodzi z założenia, że co kobieta może wiedzieć o świecie, takich cierpiętników jak on na świecie jest tylko 1% i mają najgorzej pod słońcem, a to wszystko przez BABY
  • Odpowiedz
@mastopiron: sam pisałeś o tinderze - skoro tam nawet nie chcą z tobą gadać to musisz coś robić źle, a skoro głęboko wierzysz że kobiety są gorsze to masz odpowiedź co robisz źle. Jak rozmawiasz na ulicy z żebrakiem który chce od ciebie kasę to też nie rozmawiasz z nim tak miło jak z mamą. Cała twoja postawa i nastawienie się zmienia - i ludzie to wyczuwają, nawet w rozmowie
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
no nie chcą ze mną gadać bo nawet nie odpisują na pierwszą wiadomość nie ważne co napiszę czy skopiuję z internetu itd. a jak już to odpisują samotne matki albo imprezowiczki. Często jest tak, że przez pomyłkę dają like a później usuwają parę. No i najważniejsze nie daje swipe różowym poniżej 5/10.
  • Odpowiedz
@dwustokrotka: ja się wkręciłam w dyskusję na kilka godzin i co? gość nie rozumie co się do niego mówi. Naprawdę szkoda słów. Żałuję że ten post zauważyłam, próbowałam coś opowi wytłumaczyć ale to jak beton.
  • Odpowiedz
@mastopiron: wybacz że to powiem ale cała ta dyskusja to jest pokaz jednego wielkiego s----------a więc jeśli w podobnej tematyce zagadujesz jakieś laski na tinderze to masz odpowiedź czemu nikt się tobą nie interesuje.
Tyle. Kończę, powodzenia.
PS Już sam fakt podszywania sie pod kobietę wystarczyłby mi żeby przestać się interesować danym facetem. Chore.
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
no zagaduję np "cześć, ładnego masz kotka widać, że o niego dbasz. Zajmujesz się tym na profesjonalnie?"
albo "cześć, jak leci?"
bądź "cześć, bardzo mi się spodobałaś, co tam u Ciebie słychać?"
no nic nie działa a jak już to odpisują imprezowiczki/ samotne matki
  • Odpowiedz
@mastopiron schemat sie powtarza bo nie poznajesz kobiet w prawdziwym zyciu tyko w internecie i to glownie na portalach randkowych, no prosze cie. Czego oczekujesz od kobiet ktore siedza na takich stronkach? Ze beda mile, kochane, skromne, opiekunki domowego ogniska? Dziewice najlepuej?
  • Odpowiedz
@mastopiron: bo piszesz banały które wyglądają jak kopiuj/wklej. Jeszcze ten tekst o kocie spoko, ale myśl jak piszesz do kogoś, jest jakikolwiek zawód zajmujący się dbaniem o koty "na profesjonalnie"?? Trzeba przemyśleć to co piszesz żeby nie zabrzmiało idiotycznie, bo laska ma pewnie jakiegoś dachowca a ty się jej pytasz o to czy profesjonalnie zajmuje się dbaniem o koty. Trzeba mieć jakieś wyczucie. Jak widzisz w opisie jaki kierunek studiów
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
próbowałem różnych tekstów od banałów po te znalezione w internecie i odpisywały tylko imprezowiczki lub samotne matki... chyba, że na tinderze nie ma normalnych dziewczyn to wtedy wszystko by się wyjaśniło tylko jeśli nie tinder to co skoro ja nie mam nigdzie kontaktu z różowymi.

@dwustokrotka:
na studiach nie mam różowych bo jestem na informatyce, na kursach tańca brakuje różowych i często faceci tańczą ze sobą i
  • Odpowiedz