Wpis z mikrobloga

Ciesze się, że jestem facetem bo:
- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych

Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
  • 184
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@norepinefryna:

to przypakuj. kto Ci broni?

no to nie jest takie proste jak mejkapowanie. Żeby przypakować to trzeba wmuszać w siebie codziennie jedzenie o wartości 3000 kcal z odpowiednią ilością białka, węglowodanów, tłuszczów, trzeba chodzić na siłownię (a to też trochę zajmuje). Nie to, że wybrzydzam bo cały czas coś kombinuję i trochę przytyłem ale nadal mam spore braki bo nienawidzę jeść.

Byłam z takim facetem, wysoki, przypakowany, z opcją
  • Odpowiedz
no to nie jest takie proste jak mejkapowanie się. Żeby przypakować to trzeba wmuszać w siebie codziennie jedzenie o wartości 3000 kcal z odpowiednią ilością białka, węglowodanów, tłuszczów, trzeba chodzić na siłownię (a to też trochę zajmuje). Nie to, że wybrzydzam bo cały czas coś kombinuję i trochę przytyłem ale nadal mam spore braki bo nienawidzę jeść.

@mastopiron: No i co? A ja ostatnio przytyłam przez leczenie które przechodzę, co mi
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
dziewczyna musi jeść o wiele mniej żeby przytyć czyli ma o wiele łatwiej a jak chce fajnie wyglądać to wystarczy, że będzie jadła max 3x dziennie.

nie będzie chciała, bo wygląd nie zrekompensuje konieczności ogarniania życia za dwoje. Jakbyś był kiedyś w związku to byłoby dla ciebie to oczywiste.

no to wyjdź do ludzi. Jak myślisz kto ma powodzenie na tinderze napakowani faceci co imprezują czy Ci
  • Odpowiedz
dziewczyna musi jeść o wiele mniej żeby przytyć czyli ma o wiele łatwiej a jak chce fajnie wyglądać to wystarczy, że będzie jadła max 3x dziennie.

Dużo kobiet ma problemy hormonalne, zaburzenia, choroby współistniejące - i wielu kobietom wcale nie jest tak łatwo schudnąć.

no to wyjdź do ludzi. Jak myślisz kto ma powodzenie na tinderze napakowani faceci co imprezują czy Ci porządni?

U
  • Odpowiedz
@norepinefryna:

Dużo kobiet ma problemy hormonalne, zaburzenia, choroby współistniejące - i wielu kobietom wcale nie jest tak łatwo schudnąć.

to wina jedzenia, że im samo wchodzi do gęby. Wystarczy jeść 3 posiłki każdy po 500 kcal i będą szczupłe.

Ja jestem kobietą i wiem dobrze jaki typ faceta mnie kręci - na pewno nie -jak wy to nazywacie -
  • Odpowiedz
to wina jedzenia, że im samo wchodzi do gęby. Wystarczy jeść 3 posiłki każdy po 500 kcal i będą szczupłe.

Co ty p--------z gościu xD Jak można coś takiego powiedzieć, dietetykiem jesteś? Przy większości chorób metabolicznych/endokrynologicznych jakie teraz dotykają kobiety to takie rozwiązanie to c--j a nie rozwiązanie XD Proszę tylko nie udawaj specjalisty od leczenia bo drażni mnie takie coś, sama jestem na jednym z kierunków medycznych i takie p---------e opowiadamy
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
no tak bo wszystkie kobiety są chore XD próbowałaś jeść 1500 kcal przez miesiąc i się ważyć?

Miałam chudego i niskiego faceta, byłam z nim długo i wspominam go bardzo miło a rozstaliśmy się przez różne plany na przyszłość. Chcesz mi powiedzieć coś jeszcze o tym co bym zrobiła mimo że to co ja bym zrobiła to wiem tylko ja? xD

i tak gdybyś miała wybór to wybrałabyś napakowanego
  • Odpowiedz
no tak bo wszystkie kobiety są chore XD próbowałaś jeść 1500 kcal przez miesiąc i się ważyć?

próbowałam, miałam tylko jeszcze bardziej r-------e hormony xD o mojej chorobie też wiesz więcej niż ja sama?

i tak gdybyś miała wybór to wybrałabyś napakowanego i wysokiego niż niskiego i chudego

Wybrałabym
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
jak jesz mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to schudniesz bo tak działa "Świat".

Wybrałabym tego który nie jest s---------y, który ma do mnie szacunek (wiesz w ogóle co to?), który uważa że mam coś ciekawego do powiedzenia, który nie traktuje mnie jak gorszego człowieka ze względu na płeć, który widzi we mnie wsparcie i ja widzę wsparcie w nim.

I przestań mi wmawiać co ja bym zrobiła czy
  • Odpowiedz
jak jesz mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to schudniesz bo tak działa "Świat".

Ale skończ z tymi poradami dietetycznymi, bo skoro dietetyk kliniczny próbował mi pomóc to randomowy koleś bez wykształcenia w tym zakresie na pewno nie da lepszej rady ;)

Którego wybierasz?

@mastopiron: tego który po poznaniu okazuje się: " który nie jest s---------y, który ma do mnie szacunek (wiesz w ogóle co to?), który uważa że mam
  • Odpowiedz
@norepinefryna:

Ale skończ z tymi poradami dietetycznymi, bo skoro dietetyk kliniczny próbował mi pomóc to randomowy koleś bez wykształcenia w tym zakresie na pewno nie da lepszej rady ;)

czyli uważasz, że jak będziesz jadła mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to przytyjesz albo nie spadnie Ci waga? J--------e Twoje geny rozwiązałyby problem głodu w Afryce.

tego który po poznaniu okazuje się: " który nie jest s---------y, który ma do
  • Odpowiedz
czyli uważasz, że jak będziesz jadła mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to przytyjesz albo nie spadnie Ci waga? J--------e Twoje geny rozwiązałyby problem głodu w Afryce.

Komentuję ogólnie twoje wszystkie dotychczasowe porady dietetyczne- że są po prostu c-----e i ich nie potrzebuję. W zależności od choroby, od trybu życia, wieku i pierdyliarda różnych innych czynników ludzie powinni jeść inną ilosć posiłków, i to na pewno nie 1500 kcal na dzień, bo tak
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
wiadomo to zależy od wzrostu, wieku, płci itd chodzi o sam zamysł jesz 500 kcal mniej niż potrzebujesz więc CHUDNIESZ inaczej się nie da.

Jeśli nie różnią sie charakterem to jasne, że napakowanego i wysokiego. Mam wybrać niskiego i chudego w imię zasad?

no więc sama widzisz, że wygląd >
  • Odpowiedz
no więc sama widzisz, że wygląd > wszystko

@mastopiron: ja p------e, ale mnie w-------z. jaki wygląd> wszystko? gdzie ja tak napisałam? napisałam zajebisty wywód o tym co cenię w facecie i że tak naprawdę to jest dla mnie najważniejsze A NIE WYGLĄD, po czym sam powiedziałeś, że jeśli obydwoje mają taki charakter to jaki wygląd bym wybrała? No to odpowiedziałam jak każdy normalny człowiek, ze osobę bardziej atrakcyjną. Bo k---a
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
No jeżeli obaj mają ten fajny charakter to WY baby wybrałybyście tego z lepszym wyglądem natomiast faceci wybraliby tą, która bardziej pasuje do ich wyglądu czyli masz modelkę i chudą a facet jest chudy to prędzej wybierze chudą niż modelkę xD
  • Odpowiedz
@mastopiron: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD k---a ale wał roku, już widzę jak ktoś wybiera grubą laskę bo "bardziej do niego pasuje" zamiast mieć u boku 10/10 nawet samemu będąc pasztetem xD Już rozumiałam że uważasz swoją płeć za lepszą ale nie p-----l mi takich farmazonów xD
  • Odpowiedz
@norepinefryna:
serio mówię gdybym miał do wyboru modelkę i chudą to wybrałbym chudą. Ta modelka pewnie by o siebie nie wiadomo jak dbała, zapieprzała na aerobik a ja co.. źle bym się czuł z myślą, że ona się poświęca a ja tak odstaję. Chyba, że mówimy o spotkaniu na jedną noc to wiadomo zawsze bym brał modelkę,
  • Odpowiedz