Ciesze się, że jestem facetem bo: - jestem inteligentniejszy od różowych - jestem silniejszy od różowych - jestem wyższy od różowych - potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych
Nie ciesze się, że jestem facetem bo: - nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi
no to nie jest takie proste jak mejkapowanie. Żeby przypakować to trzeba wmuszać w siebie codziennie jedzenie o wartości 3000 kcal z odpowiednią ilością białka, węglowodanów, tłuszczów, trzeba chodzić na siłownię (a to też trochę zajmuje). Nie to, że wybrzydzam bo cały czas coś kombinuję i trochę przytyłem ale nadal mam spore braki bo nienawidzę jeść.
Byłam z takim facetem, wysoki, przypakowany, z opcją
no to nie jest takie proste jak mejkapowanie się. Żeby przypakować to trzeba wmuszać w siebie codziennie jedzenie o wartości 3000 kcal z odpowiednią ilością białka, węglowodanów, tłuszczów, trzeba chodzić na siłownię (a to też trochę zajmuje). Nie to, że wybrzydzam bo cały czas coś kombinuję i trochę przytyłem ale nadal mam spore braki bo nienawidzę jeść.
@mastopiron: No i co? A ja ostatnio przytyłam przez leczenie które przechodzę, co mi
@norepinefryna: dziewczyna musi jeść o wiele mniej żeby przytyć czyli ma o wiele łatwiej a jak chce fajnie wyglądać to wystarczy, że będzie jadła max 3x dziennie.
nie będzie chciała, bo wygląd nie zrekompensuje konieczności ogarniania życia za dwoje. Jakbyś był kiedyś w związku to byłoby dla ciebie to oczywiste.
no to wyjdź do ludzi. Jak myślisz kto ma powodzenie na tinderze napakowani faceci co imprezują czy Ci
to wina jedzenia, że im samo wchodzi do gęby. Wystarczy jeść 3 posiłki każdy po 500 kcal i będą szczupłe.
Co ty p--------z gościu xD Jak można coś takiego powiedzieć, dietetykiem jesteś? Przy większości chorób metabolicznych/endokrynologicznych jakie teraz dotykają kobiety to takie rozwiązanie to c--j a nie rozwiązanie XD Proszę tylko nie udawaj specjalisty od leczenia bo drażni mnie takie coś, sama jestem na jednym z kierunków medycznych i takie p---------e opowiadamy
@norepinefryna: no tak bo wszystkie kobiety są chore XD próbowałaś jeść 1500 kcal przez miesiąc i się ważyć?
Miałam chudego i niskiego faceta, byłam z nim długo i wspominam go bardzo miło a rozstaliśmy się przez różne plany na przyszłość. Chcesz mi powiedzieć coś jeszcze o tym co bym zrobiła mimo że to co ja bym zrobiła to wiem tylko ja? xD
i tak gdybyś miała wybór to wybrałabyś napakowanego
@norepinefryna: jak jesz mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to schudniesz bo tak działa "Świat".
Wybrałabym tego który nie jest s---------y, który ma do mnie szacunek (wiesz w ogóle co to?), który uważa że mam coś ciekawego do powiedzenia, który nie traktuje mnie jak gorszego człowieka ze względu na płeć, który widzi we mnie wsparcie i ja widzę wsparcie w nim.
jak jesz mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to schudniesz bo tak działa "Świat".
Ale skończ z tymi poradami dietetycznymi, bo skoro dietetyk kliniczny próbował mi pomóc to randomowy koleś bez wykształcenia w tym zakresie na pewno nie da lepszej rady ;)
Którego wybierasz?
@mastopiron: tego który po poznaniu okazuje się: " który nie jest s---------y, który ma do mnie szacunek (wiesz w ogóle co to?), który uważa że mam
Ale skończ z tymi poradami dietetycznymi, bo skoro dietetyk kliniczny próbował mi pomóc to randomowy koleś bez wykształcenia w tym zakresie na pewno nie da lepszej rady ;)
czyli uważasz, że jak będziesz jadła mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to przytyjesz albo nie spadnie Ci waga? J--------e Twoje geny rozwiązałyby problem głodu w Afryce.
tego który po poznaniu okazuje się: " który nie jest s---------y, który ma do
czyli uważasz, że jak będziesz jadła mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to przytyjesz albo nie spadnie Ci waga? J--------e Twoje geny rozwiązałyby problem głodu w Afryce.
Komentuję ogólnie twoje wszystkie dotychczasowe porady dietetyczne- że są po prostu c-----e i ich nie potrzebuję. W zależności od choroby, od trybu życia, wieku i pierdyliarda różnych innych czynników ludzie powinni jeść inną ilosć posiłków, i to na pewno nie 1500 kcal na dzień, bo tak
@norepinefryna: wiadomo to zależy od wzrostu, wieku, płci itd chodzi o sam zamysł jesz 500 kcal mniej niż potrzebujesz więc CHUDNIESZ inaczej się nie da.
Jeśli nie różnią sie charakterem to jasne, że napakowanego i wysokiego. Mam wybrać niskiego i chudego w imię zasad?
@mastopiron: ja p------e, ale mnie w-------z. jaki wygląd> wszystko? gdzie ja tak napisałam? napisałam zajebisty wywód o tym co cenię w facecie i że tak naprawdę to jest dla mnie najważniejsze A NIE WYGLĄD, po czym sam powiedziałeś, że jeśli obydwoje mają taki charakter to jaki wygląd bym wybrała? No to odpowiedziałam jak każdy normalny człowiek, ze osobę bardziej atrakcyjną. Bo k---a
@norepinefryna: No jeżeli obaj mają ten fajny charakter to WY baby wybrałybyście tego z lepszym wyglądem natomiast faceci wybraliby tą, która bardziej pasuje do ich wyglądu czyli masz modelkę i chudą a facet jest chudy to prędzej wybierze chudą niż modelkę xD
@mastopiron: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD k---a ale wał roku, już widzę jak ktoś wybiera grubą laskę bo "bardziej do niego pasuje" zamiast mieć u boku 10/10 nawet samemu będąc pasztetem xD Już rozumiałam że uważasz swoją płeć za lepszą ale nie p-----l mi takich farmazonów xD
@norepinefryna: serio mówię gdybym miał do wyboru modelkę i chudą to wybrałbym chudą. Ta modelka pewnie by o siebie nie wiadomo jak dbała, zapieprzała na aerobik a ja co.. źle bym się czuł z myślą, że ona się poświęca a ja tak odstaję. Chyba, że mówimy o spotkaniu na jedną noc to wiadomo zawsze bym brał modelkę,
- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych
Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
no to nie jest takie proste jak mejkapowanie. Żeby przypakować to trzeba wmuszać w siebie codziennie jedzenie o wartości 3000 kcal z odpowiednią ilością białka, węglowodanów, tłuszczów, trzeba chodzić na siłownię (a to też trochę zajmuje). Nie to, że wybrzydzam bo cały czas coś kombinuję i trochę przytyłem ale nadal mam spore braki bo nienawidzę jeść.
@mastopiron: No i co? A ja ostatnio przytyłam przez leczenie które przechodzę, co mi
dziewczyna musi jeść o wiele mniej żeby przytyć czyli ma o wiele łatwiej a jak chce fajnie wyglądać to wystarczy, że będzie jadła max 3x dziennie.
no to wyjdź do ludzi. Jak myślisz kto ma powodzenie na tinderze napakowani faceci co imprezują czy Ci
Dużo kobiet ma problemy hormonalne, zaburzenia, choroby współistniejące - i wielu kobietom wcale nie jest tak łatwo schudnąć.
U
to wina jedzenia, że im samo wchodzi do gęby. Wystarczy jeść 3 posiłki każdy po 500 kcal i będą szczupłe.
Co ty p--------z gościu xD Jak można coś takiego powiedzieć, dietetykiem jesteś? Przy większości chorób metabolicznych/endokrynologicznych jakie teraz dotykają kobiety to takie rozwiązanie to c--j a nie rozwiązanie XD Proszę tylko nie udawaj specjalisty od leczenia bo drażni mnie takie coś, sama jestem na jednym z kierunków medycznych i takie p---------e opowiadamy
no tak bo wszystkie kobiety są chore XD próbowałaś jeść 1500 kcal przez miesiąc i się ważyć?
i tak gdybyś miała wybór to wybrałabyś napakowanego
próbowałam, miałam tylko jeszcze bardziej r-------e hormony xD o mojej chorobie też wiesz więcej niż ja sama?
Wybrałabym
jak jesz mniej kalorii niż Twoje ciało potrzebuje to schudniesz bo tak działa "Świat".
@mastopiron: tego który po poznaniu okazuje się: " który nie jest s---------y, który ma do mnie szacunek (wiesz w ogóle co to?), który uważa że mam
Komentuję ogólnie twoje wszystkie dotychczasowe porady dietetyczne- że są po prostu c-----e i ich nie potrzebuję. W zależności od choroby, od trybu życia, wieku i pierdyliarda różnych innych czynników ludzie powinni jeść inną ilosć posiłków, i to na pewno nie 1500 kcal na dzień, bo tak
wiadomo to zależy od wzrostu, wieku, płci itd chodzi o sam zamysł jesz 500 kcal mniej niż potrzebujesz więc CHUDNIESZ inaczej się nie da.
no więc sama widzisz, że wygląd >
@mastopiron: ja p------e, ale mnie w-------z. jaki wygląd> wszystko? gdzie ja tak napisałam? napisałam zajebisty wywód o tym co cenię w facecie i że tak naprawdę to jest dla mnie najważniejsze A NIE WYGLĄD, po czym sam powiedziałeś, że jeśli obydwoje mają taki charakter to jaki wygląd bym wybrała? No to odpowiedziałam jak każdy normalny człowiek, ze osobę bardziej atrakcyjną. Bo k---a
No jeżeli obaj mają ten fajny charakter to WY baby wybrałybyście tego z lepszym wyglądem natomiast faceci wybraliby tą, która bardziej pasuje do ich wyglądu czyli masz modelkę i chudą a facet jest chudy to prędzej wybierze chudą niż modelkę xD
Komentarz usunięty przez autora
serio mówię gdybym miał do wyboru modelkę i chudą to wybrałbym chudą. Ta modelka pewnie by o siebie nie wiadomo jak dbała, zapieprzała na aerobik a ja co.. źle bym się czuł z myślą, że ona się poświęca a ja tak odstaję. Chyba, że mówimy o spotkaniu na jedną noc to wiadomo zawsze bym brał modelkę,