Aktywne Wpisy

maniek74 +112

baidu +20
Ciekawe podsumowanie dlaczego administracja D. Trumpa moze dazyc do krachu na gieldzie.
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do
W skrocie:
- poprzednia administracja, pod koniec rzadow wyemitowla mnostwo krotkoterminowych obligacji, powodujac ze w ciagu nastepnych 6 miesiecy USA beda mialy do splaty dlug w wysokosci $7T (7 bilionow dolarow).
- obecnie w USA oprocentowanie 10 letnich obligacji jest rekordowo wysokie (ponad 4% a siegnelo nawet 4.8%). Takze refinansowanie dlugu na takich obligacjach byloby ogromnie kosztowne.
- zatem, zeby nie doprowadzic do

![Perfekcyjny wszechświat. Jakim cudem istniejemy? -[POP Science]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d43466ea64e0ede8b8c7f3fa1e05a45f1805ab222b976330654ad18e5530df44,q80.jpg)

- jestem inteligentniejszy od różowych
- jestem silniejszy od różowych
- jestem wyższy od różowych
- potrafię myśleć w przeciwieństwie do różowych
Nie ciesze się, że jestem facetem bo:
- nigdy nie zaznam prawdziwej miłości bo liczy się bycie sebixem co pieprznie w łeb albo chadem co wyrucha i zostawi
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent
jaka nienawiść? Badania naukowe nazywasz mową nienawiści?
Komentarz usunięty przez autora
jestem abstynentem i dbam o higienę więc odpada
Komentarz usunięty przez moderatora
nie mówiłem nigdy tego różowym i nadal jestem samotny mimo tego, że jestem o wiele lepszym kandydatem od typowego seby co chodzi z dziewczyną z wyższym wykształceniem
Te argumenty śmieszą mnie szczerze,
Jak czytam coś takiego to ledwo wierzę,
Jak można uważać sie za lepszego,
Gdy ma sie tylko inną
mam 184 cm a Ty ile?
Komentarz usunięty przez autora
Pokazujesz, że me odpowiedzi źle rozumiesz,
I tylko lekko się tym kompromitujesz,
Statystyczny mężczyzna to jedno, a ty czy kolega,
Nie koniecznie tej regule
ale ze mną żadna nie rozmawia więc niby jak mnie po tym oceniają?
@Polkopsky: za to faceci nie traktują źle kobiet xd można tak do rana się przepychać kto kogo gorzej traktuje.
No jest coś... Jestem chudy ale gdybym przypakował to same byście się do mnie pchały.